CBS GAVÀ

Marc Civit debuta al UnipolSai Fortitudo Bologna

El jove llançador català, Marc Civit, que pertany a l’organització de Toronto Blue Jays, ha signat per l’equip italià UnipolSai Fortitudo Bologna, per aquesta temporada 2020.

Marc Civit arriba d’una gran temporada amb l’equip de Toronto, que li anava a permetre donar el salt de divisió i així viatjar als EEUU per disputar aquesta temporada, però la crisis causada per la COVID 19, ha obligat a suspendre totes les competicions de les Minor Leagues Baseball, i així tenir la disponibilitat de poder participar en el beisbol europeu.

El tot poderós equip italià de Bolonya, actual guanyador de la lliga italiana comptarà amb la presència del jove català Civit, qui començarà la seva ventura amb el segon equip del club, el Longbridge 2000, i així preparar-se per disputar la lliga de més nivell del nostre continent.

Marc ens comenta: “Estic molt content de començar aquesta experiència amb el Fortitudo i a una lliga com aquesta, amb un equip amb jugadors joves y altres amb molta experiència a lligues professionals i a la lliga italiana.”Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?