CBS GAVÀ

Marc Civit signa professional pels Toronto Blue Jays

Marc Civit signa professional pels Toronto Blue Jays

El jove jugador català, signa contracte professional amb l’organització MLB dels Toronto Blue Jays.

Marc Civit, ha estat sempre vinculat al Club Beisbol i Softbol Sant Boi, des de l’edat dels 4 anys ja va començar el seu camí esportiu al club del baix llobregat. El jove llançador esquerrà ha estat objecte de seguiment dels scouts americans, gràcies al seu potencial des del montícle i seguirà els passos del seu pare l’olímpic Xavier Civit que l’any 1993 va signar també el seu contracte amb l’equip dels Montreal Expos fins 1998 (baseball reference).

L’scout Henry Sandoval va ser l’encarregat de volar des dels Estats Units per fer la signatura oficial que es va realitzar a les instal·lacions esportives del club amb la presència de l’Alcaldessa Lluisa Moret i la regidora d’esports Maria Antonia Barragan i el President Antonio Burgos, a més de la familia i amics del nou jugador dels Blue Jays.

Civit, ha estat jugador de la Selecció Catalana Little League sots campiona d’Europa a Kutno i campió d’Europa Senior League a Novara, a més també va participar amb la Catalunya Baseball Academy l’any 2017. En aquest 2018 va ser escollit per participar amb el Team Europa al torneig MLB Spring Tournament a on va començar el contacte amb l’organització canadenca i on va poder mostrar el seu potencial per avui poder dir que es jugador professional.

Nota de premsa del CBS Sant Boi (Marc Civit hace historia y firma contrato con Toronto Blue Jays).

Nota de prmesa Mister Baseball (16 years old Marc Civit signs with Toronto Blue Jays)

Àlbum de fotografíes de la signaturaTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?