CBS GAVÀ

Nota de Situació del Covid-19 en l’àmbit dels clubs afiliats a la FCBS

Nota de Situació del Covid-19 en l’àmbit dels clubs afiliats a la FCBS

La Federació Catalana, des de l’inici de la situació de pandèmia generada per la propagació del SARS-CoV-2, ha procurat estar assessorada per les institucions competents i que habitualment ens acompanyen en el dia a dia del nostre esport. L’anunci efectuat el dissabte pel president del Govern de declarar l’estat d’alarma, segons preveu la Llei Orgànica 4/1981, d’1 de juny, dels estats d’alarma, excepció i lloc, ha concretat l’escenari actual i en aquest sentit us volem traslladar la informació i recomanacions següents:

 

Que, la Junta Directiva es va reunir ahir telemàticament, per tractar la situació actual i donar trasllat dels següents punts d’interès per als nostres federats.

 

De l’àmbit laboral

 

Atès l’impacte directe de l’actual situació en el desenvolupament diari de la Federació, s’ha pres la decisió de continuar fent ús del Teletreball per tot el personal actual de la FCBS. En aquest sentit i segons avancem amb les noticies que puguin anar arribant, es valorarà un possible ERTE, donat que les nòmines dels treballadors es una despesa que podria arribar a ser insostenible per a una federació de les nostres característiques.

 

Us recordem que els canals habituals continuaran oberts als clubs:

 

Administració / informació general: fcbs@fcbs.cat (Virginia Carbonell)

Direcció tècnica: director.tecnic@fcbs.cat (Eric Segura)

Presidència: president@fcbs.cat (Jordi Vallès)

 

Amb tot, volem traslladar-vos que els treballadors, estan activant varies accions que veureu en breu a través de les xarxes com un Trivial del beisbol i softbol per interactuar amb els internautes, l’apartat web “Coaches corner” amb vídeos i documents per a entrenadors i jugadors per a quan tornin a l’activitat tinguin noves eines. Més endavant us informarem d’altres accions i estem oberts a qualsevol aportació.

 

Us fem a mans, el primer número de la Revista de la Federació Catalana, un document de 60 pàgines que permetrà que tinguem la informació quadrimestral ben detallada i que estem segurs servirà de consulta per a molts de nosaltres (enllaç web)

 

De l’àmbit de l’activitat.

 

Amb el motiu del tancament de les instal·lacions per part de les entitats gestores, es fa evident que a data d’avui es fa impossible preveure com i quan tornarem a entrenar i a competir, per tant es posposa per a nova data l’elaboració de nous calendaris i modificació de les pròpies competicions.

També en aquest sentit ens afegim al comunicat que va enviar la RFEBS i que us copiem a continuació:

 

COMUNICADO DE LA RFEBS SOBRE LAS COMPETICIONES ESTATALES 2020

Tras la entrada en vigor, el día 15 de marzo, del Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19, la RFEBS ha adoptado las medidas que se indican a continuación en relación con las Competiciones Estatales 2020:

  • Aplazar sine die el inicio de la Liga Nacional de Béisbol División de Honor 2020.
  • Suspender, con carácter indefinido, la Liga Nacional de Sófbol Femenino División de Honor 2020, ya iniciada,  medida ya adoptada mediante comunicado de fecha 12 de marzo de 2020.
  • Suspender los plazos abiertos para la solicitud de afiliación a la RFEBS y para la solicitud de inscripción en las Competiciones Estatales por Concentración 2020 (ver Circular: ADM/02/20, de fecha 3 de enero, y Circular: TEC/19/20, de fecha 26 de febrero, respectivamente).
  • Una vez finalizada la declaración de estado de alarma, será necesario rehacer el calendario de Competiciones Estatales 2020, abriéndose nuevamente los plazos ahora suspendidos.
  • Las solicitudes de afiliación a la RFEBS, así como las solicitudes de inscripción en las Competiciones Estatales por Concentración 2020, recibidas hasta la fecha de este comunicado, serán válidas, si bien en el caso de modificación de fechas una vez rehecho el calendario de las mismas, los clubes ya inscritos podrán renunciar a la participación en aquellas Competiciones Estatales por Concentración cuya fecha de celebración hubiera sido modificada, procediéndose en tal caso a la devolución de los derechos de inscripción y de la garantía de participación.

 

Luis Ángel Melero Martín

Secretario General

 

Us mantindrem informats de tot allò que considerem important i necessari en l’actual situació. El conjunt de l’equip de l’FCBS està a la vostra disposició.

 

I recordeu tots, #JoEmQuedoaCasa

 

 

Jordi Vallès Mestres

President de la FCBS

 

comunicat_COVID-19_FCBSTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?