CBS GAVÀ

Nou conveni entre la FCBS i la Universitat de Missouri

Nou conveni entre la FCBS i la Universitat de Missouri

41nkkQisKjL._SX355_El president de la FCBS, el Sr. Jordi Vallès, ha signat un conveni de col·laboració amb la Sra. Carolina Escudero, responsable de la Universitat de Missouri en el Barcelona Program.

Aquest conveni tractarà la col·laboració de diferents alumnes de la Universitat de Missouri, qui faran les pràctiques universitàries en la nostra federació.

La Federació Catalana es troba davant d’un gran repte, ja que és el primer acord signat amb una Universitat americana, i de primer nivell. Segons el president “Volem aprofitar aquests primers contactes amb Universitats americanes que hem aconseguit aquest 2019, primer ha estat amb les visites dels equip de softbol de Notre Dame de l’estat d’Indiana i de la Universitat de Maine,. Ara ens obrim a la part acadèmica amb la Universitat de Missouri, que ens aportarà un salt de qualitat pel que fa a les branques de marketing i comunicació que tant important son en el dia a dia de la federació. A més, en properes reunions, està previst obrir nous canals i col·laboracions, pel que fa la possibilitat d’esportistes catalans obtinguin beques de beisbol i softbol”.

 

Web de University of Missouri Athletics

https://mutigers.com/Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?