CBS GAVÀ

Nou èxit de la Gala del Beisbol i Softbol Català

Nou èxit de la Gala del Beisbol i Softbol Català

022La Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha celebrat un any més la seva gala anual, on s’ha reconegut la temporada que han fet els clubs, seleccions i esportistes a nivell individual durant tot el 2015.

L’auditori del Consell Català de l’Esport, a Esplugues, ple de gom a gom, va tornar a ser l’escenari del lliurament de tots els guardons, en un acte on va assistir el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, els alcaldes de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret i de Viladecans, Carles Ruiz, el director de la UFEC, Jordi Sans, els regidors d’ esports de l’ Hospitalet, Cristian Alcazar, de Gavà, German Barrena, de Viladecans Richard Calle i de Sant Boi de Llobregat, Mª Antonia Barragán, i com a represetant de l’ Ajuntament de Barcelona i president de la RFEBS, Julio Pernas.

103Els premis individuals es van lliurar als millors llançadors, batejadors i jugadors de l’anterior campanya de totes les categories de beisbol i de softbol femení i masculí. Destacant Marc Carrillo (CBS Sant Boi ) i Roser Jonàs (Projecte S. Gavanenc) han estat els millors jugadors de l’any 2015 Sènior Divisió d’ Honor. Els tècnics més destacats d’ aquesta temporada han estat, Òscar Roman al beisbol, Xavier Civit al Softbol Femení i Willy J. Martínez al softbol masculí.

Pel que fa als premis de clubs el CB Barcelona va ser el club més destacat de l’any recollint el guardó que l’acredita com a guanyador d’11 títols des de benjamí fins a sèniors, seguit pel CBS Sant Boi amb 8 títols, el CB Viladecans i el CBS Latinos de Barcelona amb 2 títols cadascú, i els CBS Gavà, CBS Hèrcules l’ H i el Projecte S. Gavanenc amb un títol cada club

La Gala també va tenir un reconeixement per aquells esportistes catalans que han participat amb la selecció estatal en competició internacional, com el Mundial Hit els Cadets de Beisbol, i als campionats d’ Europa, Cadet Softbol a Itàlia, Juvenil Beisbol a República Txeca i Absoluta Femení a Holanda.

Les seleccions catalanes també van tenir el seu protagonisme arreu d’Espanya i Europa. Aconseguint tot els títols a nivell estatal, i el sotscampionat europeu Little League Beisbol a Polònia i Big League Softbol a Itàlia.

Pel que fa a les distincions especials enguany n’han rebut: José Rafales per la seva dedicació al beisbol i softbol des del CBS Gavà; Joan Gols per haver estat durant molts anys al capdavant del Comitè Català d’anotadors; al servei de premsa de la UFEC pel seu interès per projectar l’activitat de les federacions; Mª Antònia Barragán, regidora d’esports de Sant Boi pel seu compromís constant amb el CBS Sant Boi; i a l’Hèrcules L’Hospitalet per haver commemorat el seu 75è aniversari.

A la part final de la Gala el president de la FCBS, Jordi Vallès, va anunciar el diferents projectes que properament es duran a terme, entre els que destaca la celebració, el proper estiu, a Sant Boi i Gavà del campionat d’Europa de seleccions de Softbol Juvenil, el acord entre la FCBS i Open Camp, per entrar al circuit del parc temàtic esportiu de la montanya de Montjuic, la creació de l’ Àlbum de Cromos de la FCBS, per a tots els esportistes, tècnics, delegats i directius dels federats i el nomenament de Viladecans “Ciutat del Beisbol i Softbol Català 2017”, nou projecte que endega la Federació per promocionar durant tot un any un munt d’activitats relacionades amb el beisbol i softbol, amb l’impuls en aquest cas, de l’Ajuntament de Viladecans i el Club de Beisbol Viladecans.

094Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?