CBS GAVÀ

O. Hernández, F. Hernández, Y. Cepero i E. Machín, també jugaran la temporada a Itàlia

Els germans Hernández, que pertanyen a les organitzacions de Kansas City Royals i Chicago Cubs, respectivament, han signat per l’equip italià Paterno Red Sox, de la sèrie A2, per disputar aquesta temporada 2020.

Omar i Frank es retrobaran en el mateix lineup desprès d’haver disputat l’últim partit junts, en la final del Ct. d’Europa Sub18 del 2018.

 

Yan Carlos Cepero, també jugador del CB Viladecans, fitxatje de l’equip italià de Cagliari a la sèrie A2, per aquesta temporada 2020.

El jove jugador català, ha disputat el Campionat d’Europa Sub-18 al 2018 i el Mundial Sub-18 de Korea al 2019, també ha disputat variis partits a l’equip de Divisió d’Honor del seu club, i aquesta será una oportunitat per donar-se a conèixer en el beisbol profesional europeu.

 

Per altra banda, Esteban Machín, jugador Sub-18 del CB Barcelona, reforçarà l’equip italià de Palfinger Reggio Emilia a la sèrie B, en aquesta temporada 2020.

El jove jugador, va disputar la temporada 2019, als equips Sub-18 i Sènior 1ª Divisió del club barceloní, on va participar com a llançador i com outfield.

 

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?