CBS GAVÀ

Pilar Fort nova presidenta del CBS Barcino de Barcelona

Pilar Fort nova presidenta del CBS Barcino de Barcelona

Una històrica del nostre esport liderarà el nou projecte del CBS Barcino. El club, fundat l’any 2013 ha patit un canvi directiu important i Fort estarà acompanyada del tresorer Miguel Ángel Santana, els vicepresidents Antonio Vázquez i Carles Giró, els vocals Daniel Fernández, Jordi Comas i Victor Bolivar, també en formarà part com a secretària Sonia Torrijos i Roger Vázquez serà l’encarregat de la direcció tècnica.

Pilar Fort va estar del 1967 al 1974 al Picadero Club de Barcelona, desenvolupant les tasques de secretària de les seccions esportives, a partir de 1975, van ser dues etapes a la secretaria de la Federació Catalana durant la Presidència de José Zapata i de Carlos Pérez de Rozas.

Del 1975 al 1980, passà a ser sòcia-fundadora i secretària del Catalunya Beisbol Club, durant dos anys del 1987 al 1989 va ocupar les funcions de secretària del President de la R.F.E.B.S. a Barcelona.

Del 1989 al 1993 va estar al capdavant del departament comercial de la publicació dels JJ.OO. “Barcelona Olímpica”.

La seva vinculació ve heretada del seu pare entrenador, directiu i àrbitre català i desprès va conèixer el seu marit també exjugador durant molts anys.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?