CBS GAVÀ

Ple a les jornades de promoció a Can Torelló!

Ple a les jornades de promoció a Can Torelló!

Aquests dimecres 15 i dijous 16 d’abril s’han realitzat dues jornades de promoció a Can Torelló, organitzades pel Projecte i amb ajuda de la Federació. Aquestes trobades han reunit als alumnes de sisè de 9 escoles de Castelledefels, que han pogut veure per primera vegada un camp de beisbol i han pogut practicar el nostre esport en la modalitat de Beeball ‘in situ’. Durant l’activitat, els alumnes de les escoles han pogut enfrontar-se entre ells en intervals de 30 minuts, fins a quatre partidets entre les diferents escoles. Una jornada de diversió i aprenentatge que, esperem, aporti nous jugadors i jugadores al beisbol i softbol catalans.

Les escoles que han vingut a probar el nostre esport al camp de beisbol i softbol de Gavà han estat el Jacint Verdaguer, Can Roca, Margalló, Edumar, Josep Guinovart, Torre Barona, Els Pins, Garigot i Lluís Vives. Esperem poder tornar a comptar amb la seva presència l’any vinent, i seguir promovent el nostre esport per Castelldefels.

Agraïm la col·laboració dels monitors que han pogut estar aquests dos dies amb nosaltres, provinents dels clubs Projecte, Gavà i Viladecans, i sobretot agraïm i destaquem la feina feta per Irene Fernández, ja que ha estat la persona que ha planificat aquestes trobades i ha organitzat tant el poder anar a les escoles com el que les escoles hagin estat amb nosaltres en aquests dos dies. Moltes gràcies a tots per la gran feina.

IMG-20150416-WA0023 IMG-20150416-WA0022Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?