CBS GAVÀ

Podi català al Campionat d’Espanya de Softbol Juvenil

Podi català al Campionat d’Espanya de Softbol Juvenil

Aquest cap de setmana, la categoria juvenil de softbol del Club Beisbol Viladecans s’ha proclamat campiona del Campionat d’Espanya de Softbol Juvenil, esdeveniment que s’ha dut a terme a València. Les noies del Viladecans van aconseguir endur-se el títol desprès de quedar segones de grup per sota del Projecte. A la semifinal, el Viladecans va derrotar el Sant Boi per 7 a 8 en una intensa semifinal, per acabar guanyant la final contra el Projecte amb un contundent 1-6.

El Projecte Softball Gavanenc ha acabat en segona posició, havent guanyat a les noies del Viladecans a la fase de grups i despres perdent la final contra elles. La semifinal la va jugar contra el Fènix de València, partit que va acabar per 10-2 a favor de les catalanes de Gavà.

El Club Beisbol i Softbol Sant Boi, per la seva banda, va acabar primer del seu grup i va jugar la semifinal contra el Viladecans. Caient derrotades contra les campiones, les noies del Sant Boi van jugar per al tercer lloc contra el Fènix de València, aconseguint la victòria (3-12) que ratificaria el podi català en el Campionat.

CLASSIFICACIÓ FINAL
1
CB Viladecans
2
Project S. Gavanenc
3
CBS Sant Boi
4
CS Fenix Valencia
5
CBS Antorcha
6
Dridma Rivas CdD
7
OBB Bizkorrak
8
Atl. San Sebastian
9
Navegantes de Almería

Resultats CESJ 2015Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?