CBS GAVÀ

Pre Selecció Catalana Little League Beisbol

Pre Selecció Catalana Little League Beisbol

Des de la Direcció Tècnica de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol ens complau informar que els jugadors seleccionats en el document adjunt participaran a la Catalunya Baseball Week, en dos equips representants de la Federació amb els noms de Little League Red i Black.

D’aquest torneig sortirà el llistat definitiu de la Selecció Catalana Little League Beisbol, que assistirà al Campeonato de España “Sub-13” de Seleccions Autonòmiques, a celebrar-se els propers 10 al 13 de maig a Astúries.

Si algun esportista convocat no pot participar en aquesta activitat, si us plau, ho haurà de comunicar enviant un correu electrònic a director.tecnic@fcbs.cat.

Tots els esportistes hauran d’assistir al camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas (Montjuic, Barcelona), el proper divendres 16 de Març, en els següents horaris:

–  Catalunya Red 8:30h

–  Catalunya Black 10:00h

Cada esportista haurà de dur el seu propi material de joc i pantaló de joc de color blanc i gorra del club i des de la FCBS es facilitarà la samarreta de joc i els implements d’equip (cascs, bats i equipament de receptor).

Adjunt Circular Tècnica amb els esportistes convocats:

Circular Tècnica 10.18 Pre Selecció Catalana Little League Beisbol

downloadTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?