CBS GAVÀ

Presentació Logo Campionat d’ Europa Juvenil Softbol 2016 a Sant Boi i Gavà

Presentació Logo Campionat d’ Europa Juvenil Softbol 2016 a Sant Boi i Gavà

logoEuropeuJuvSoftbolEl passat divendres 22 de gener, a la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, amb la presència del director del Consell Català de l’ Esport, el Sr. Gerard Figueras, de l’ alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, la Sra. Lluïsa Moret, de la regidora d’ Esports de Sant Boi de Llobregat, la Sra. Mª Antonia Barragán, del regidor d’ Esports de Gavà, el Sr. Germán Barrena i del president de la R.F.E.B.S., el Sr. Julio Pernas, juntament amb el president de la F.C.B.S., el Sr. Jordi Vallès, el president del C.B.S. Sant Boi, el Sr. Antonio Burgos i el president del Projecte S. Gavanenc, el Sr. Juan Carlos Nuñez, vam presentar el que serà el logo del Campionat d’ Europa Juvenil de Softbol 2016, que es jugarà a Sant Boi i Gavà.

Aquest esdeveniment tindrà lloc de l’ 1 al 6 d’ Agost, a les instal·lacions municipals del C.B.S. Sant Boi i a Can Torelló (Projecte S. Gavanenc). Sent aquest el primer Campionat d’ Europa per seleccions de Softbol que es celebrarà a Catalunya.

Moltes gràcies a totes les institucions espanyoles i catalanes, a la E.S.F., a la R.F.E.B.S. i als clubs per poder duu a terme aquest esdeveniment.

315Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?