CBS GAVÀ

Presentació Oficial del Club Beisbol Barcelona

Presentació Oficial del Club Beisbol Barcelona

Nota de premsa del Club Beisbol Barcelona

La presentació oficial del nou Club de Beisbol es celebrarà el 20 de febrer a les 19:30 h. en el Museu Olímpic i de l’Esport “Joan Antoni Samaranch” en Montjuïc (Barcelona).

Aquest nou Club, l’únic dedicat a la pràctica del beisbol a la ciutat de Barcelona, neix per donar continuïtat a les activitats realitzades durant més de 80 anys en la històrica Secció de Beisbol del FC Barcelona i després de la traumàtica decisió d’eliminar la mateixa presa a mitjans del passat any per la seva Junta Directiva.

En la Temporada 2012 el Club Beisbol Barcelona presentarà equips en totes les Categories federades sub-18 (alevins, infantils, cadets i juvenils) i en les Categories sènior de 1a Divisió Catalana i de Divisió d’Honor nacional.

L’equip de Divisió d’Honor, que compta amb una plantilla jove i amb diversos integrants de la Selecció nacional, competirà en la Lliga catalana, en la Lliga espanyola i participarà també en la Copa del Rei durant la primera setmana d’abril i en el Campionat europeu (Copa CEB) que se celebrarà a Rotterdam (Holanda) del 30 de maig al 3 de juny com a vigents Campions d’Espanya pel títol obtingut el passat any.



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?