CBS GAVÀ

Publicades les dates de Play Off i Copa per les Categories Infantil, Cadet, Juvenil i Sènior 1ª Divisió

Publicades les dates de Play Off i Copa per les Categories Infantil, Cadet, Juvenil i Sènior 1ª Divisió

Ja estan publicades a la Circular Informativa 10/11 de la FCBS, els caps de setmana de Play Off dels Campionats de Catalunya i Copa Catalunya de Beisbol categories: Infantil, Cadet, Juvenil i Sênior 1ª Divisióª. Veure circular en PDF.

Repàs a les Lligues Catalanes

Aleví Beisbol: El líder, Sant Boi Pitus es a punt de revalidar el títol aconseguit l’any passat. Amb aquest seria el tercer títol pel club des de que en 1996 comencès aquesta categoria.

Palmarés Títols Rànquing
CB Viladecans 5 1r
CB Gavà / Roca de Gavà 4 2n
FC Barcelona 4 2n
CBS Sant Boi/Cinco Rosas 2 3r

Infantil Beisbol (Play Off 29 – 30 d’octubre): El Viladecans està intractable aquest any i compta els seus partits per victòries i per tant el dret a participar al Play Off com a primer amb l’avantatge del Camp, el segon classificat es el Sant Boi que també ha assegurat el seu passe als Play Off finals. Aquesta categoria ha estat sempre molt renyida i ara Viladecans pot guanyar el seu 8è títol de la història i queda-se a nomès dos de l’Hèrcules L’H, en cas de vèncer Sant Boi es posicionaria empatat en segon lloc amb el mateix Viladecans i Gavà.

Palmarés Títols Class
Hèrcules L’Hospitalet/Les Corts 10 1r
CB Viladecans 7 2n
CB Gavà / Roca de Gavà 7 2n
CBS Sant Boi / Cinco Rosas 6 3r
FC Barcelona 4 4t
R.E.Belloch 4 4t
P.Sant Joan Despí 1

Cadet Beisbol (Play Off 5 – 6 de novembre): El Sant Boi ja té una de les dues places assegurades pel play off, tot i que resta saber qui serà el seu adversari que aquest cap de setmana es podria dictaminar segons els resultats i que podrien ser el Barça o bé el Viladecans. En tot cas, el Sant Boi encara necessita una victòria per assegurar-se la primera plaça. Sant Boi es podria col·locar 2n en el rànquing empatat amb Viladecans i a dos títols de L’Hèrcules L’Hospitalet.

Palmarés Títols Class
Hèrcules L’Hospitalet/LesCorts 10 1r
CB Viladecans 8 2n
CBS Sant Boi / Cinco Rosas 7 3r
FC Barcelona 4 4t
CBS Gavà / Roca de Gavà 3

Juvenil Beisbol (Play Off 29 – 30 d’octubre): FC Barcelona i Sant Boi classificats i queda fora Hèrcules L’Hospitalet que no té opcions per tan sols un partits. Aquest play off es preveu molt igualat tal i com ha estat la lliga. El Barça podría seguir 5è al rànquing de títols en aquesta categoria, en canvi el Sant Boi podría posicionar-se

Palmarés Títols Class
CB Viladecans 11 1r
Hèrcules L’Hospitalet/Les Corts 11 2n
CBS Sant Boi / Cinco Rosas / Espanyol 10 3r
CBS Gavà / Roca Radiadors 9 4t
FC Barcelona 5
Pops de Lloret 5
D.Siemens 4
Picadero BC 3
CB Hispania 2

 

Sènior 1ª Divisió (Play Off 5-6 de novembre): L’Hèrcules L’Hospitalet i FC Barcelona classificats matemàticament, repeteixen final de l’any anterior. L’Hèrcules defendrà el títol davant un equip molt ben posicionat com es el Barça que compta amb els reforços dels jugadors Sub-21 de Lliga Nacional. En qualsevol cas, l’Hèrcules te l’opció historica d’igualar al mític equip del Picadero que va ser el gran domionador de la competició en els anys 60 i 70.

Palmarés Títols Class
Picadero BC 16 1r
Hèrcules L’Hospitalet Les Corts 15 2n
CB Viladecans 14 2n
FC Barcelona 8 4t
RCD Espanyol 8 4t
Català SC 7
CBS Sant Boi / Cinco
Rosas
4
Mexico BC 2
Club Vasconia 1
CBS Gavà 1
BC Bonanova 1


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?