CBS GAVÀ

Punt i final del Campionat de Catalunya

Finalitzen 12 dels 14 campionats de Catalunya 2022, amb un total de més de 600 partits disputats.

 

Sènior 1ª Divisió Beisbol: El CBS Barcino queda campió de la màxima categoría de beisbol després de vèncer a BC Manresa Drac’s en dos partits disputats; en el primer va obtenir un resultat de 6-8 i en el segon un resultat de 6-4. El líder de bateig de la categoria ha estat Michell de la Cruz amb 517 del Barcino amb 517 de AVG i el llançador més destacat ha estat Kerson Trindad del Manresa Drac’s amb 3.95 ERA en 118 entrades.

 

 

Sènior 2ª Divisió: El Vila-Seca Gladiators BSC queda líder d’aquesta categoria després d’una final intensa contra CB Barcelona amb un resultat 6-7, el CBS Hèrcules l’Hospitalet ha estat el tercer classificat de la categoria.

 

 

Open Softbol: El CBS Sant Boi Blue queda líder d’aquesta categoria després d’una final intensa jugada a tres partits contra el CB Viladecans, amb uns resultats de 6-7 (a favor de Viladecans), 7-8 (a favor de Sant Boi Blue) i per últim, 4-8 (a favor de Sant Boi Blue). La líder de bateig ha estat Lucia Parron del CB Viladecans amb 581 AVG i la llançadora amb millor promig és Andrea Villanueva del CBS Sant Boi Blue amb 3.44 ERA en 55 entrades.

 

 

Sub-18 Beisbol: Resta pendent el tercer partit de semifinals entre CB Viladecans i CBS Sant Boi que es disputarà el 10 de Setembre. I el playoff final tindrà lloc entre el CB Barcelona i el guanyador d’aquesta semifinal els propers 16 i 17 de Setembre.

 

 

Sub-16 Softbol: El CB Viladecans queda líder d’aquesta categoria després d’una final intensa jugada a tres partits contra el CBS Sant Boi, amb uns resultats de 13-12 (a favor de Sant Boi), 12-5 (a favor de Viladecans) i per últim, 12-11 (a favor de Viladecans). La líder de bateig és Mar Cardiel del Sant Boi amb 800 AVG i la llançadora més destacada és Patricia Hernandez del Sant Boi amb 3.13 ERA en 23 entrades.

 

 

Sub-16 Beisbol: El playoff final es disputarà els propers 30 i 31 de Juliol entre CB Viladecans i CB Barcelona.

 

 

Sub-14 Beisbol: El CB Viladecans queda líder d’aquesta categoria després d’una final disputada a dos partits contra CB Barcelona amb uns resultats de 8-16 i 17-9. El líder de bateig és Oriol Jimenez del CB Viladecans amb 786 AVG i el llançador amb millor promig és Lluc Mazon amb 0.47 ERA en 15 entrades. El CBS Hèrcules l’Hospitalet ha estat el tercer classificat de la categoria.

 

 

Sub-12 Beisbol: El CB Barcelona Blau és proclama campió d’aquesta categoria després de vèncer al CBS Gavà en dos partits disputats, amb els resultats 4-19 i 13-1. El CBS Hèrcules l’Hospitalet ha estat el tercer classificat de la categoria.

 

 

Sub-10 Beisbol: El CB Viladecans es proclama campió de la categoria més petita després de vèncer al CBS Hèrcules L’Hospitalet amb el resultat 16-1. El CBS Sant Boi ha estat el tercer classificat de la categoria.

 

 

Masters Softbol: El Vila-Seca Gladiators BSC queda líder d’aquesta categoria després de vèncer a CBS Sant Boi Brewers amb dos partits disputats amb els resultats 9-11 i 8-6. El líder de bateig és Angel Luis Campos del Sant Boi amb 554 AVG, i el llançador amb millor promig és Luis Carlos Lopez del Vila-Seca amb 4.40 ERA en 121 entrades.

 

 

Slowpitch: El CB Barcelona queda líder d’aquesta categoria, després de vèncer a CBS Hèrcules L’H. Fusion amb el resultat 2-7. El CBS Barcino Blue Socks ha estat el tercer classificat d’aquesta categoria.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?