CBS GAVÀ

Recta final de la Copa Catalunya 2022

Recta final de la Copa Catalunya 2022

Sènior Beisbol: La màxima categoria de beisbol, ha viscut una intensa primera fase de la Copa amb una lluita interessant per poder arribar a la final, el CBS Hèrcules L’H, el CB Viladecans Yellow i els dos equips del CB Barcelona, el Blau i el Vermell serán els semifinalistes.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_senior_copa/res.php

 

Sènior Softbol: La màxima categoria de softbol, ha finalitzat primera fase de la Copa amb domini del CBS Sant Boi, que ha sumat 4 victòries en 4 partits, el CB Viladecans i el CB Barcelona disputaran la semifinal, per decidir l’equip que disputarà la final davant del combinat santboià.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_senior_copa/res.php

 

Sènior 2ª Divisió: El CB Barcelona suma partits i victòries en tots els disputats, ha guanyat els 6 partits disputats fins al moment, a tots els equips participants, i així aconsegueix una plaça per la final, per altra banda l’equip American Crush Wolves Tarragona disputarà l’últim partit de la fase regular aquesta setmana, si aconsegueix la victòria serà el segon finalista, en cas que no sigui així hi haurà un empat entre 3 o 4 equips per decidir un lloc a la gran final.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_divisio2_copa/res.php

 

Open Softbol: El CB Viladecans ha fet una fase regular intractable i compta ja amb 4 victòries de 4 partits. Arribades les semifinals, el combinat vialdecanenc es veurà elscares amb el CB Barcelona i per altra banda, el CBS Sant Boi Blue amb el Cevest Wolves Tarragona.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_open_copa/res.php

 

Sub-18 Beisbol: El Barcelona ha dominat la categoria amb 6 victòries en 6 partits, el segueix el Sant Boi que en té 3 i 3. Les semifinals d’aquesta categoria les disputaran, el CB Barcelona amb el CB Viladecans i el CBS Sant Boi amb el CBS Hèrcules L’H.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub18_copa/res.php

 

Sub-16 Softbol: El Viladecans es manté com a líder amb 3 victòries, dimarts i dimecres es disputaran els dos últims partits de la primera fase. Les viladecanenques ja tenen un lloc a la final, que esperen rival entre CBS Sant Boi i CBS Gavà Red Ladies.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_sub16_copa/res.php

 

Sub-16 Beisbol: El CBS Sant Boi ha estat el primer classificat de la fase regular amb 4 victòries i 1 derrota, empatat amb el CB Viladecans. Les semifinals les disputaran l’equip santboià davant del CB Barcelona i els viladecanencs davant el CBS Gavà.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub16_copa/res.php

 

Sub-14 Beisbol: El Viladecans  amb 5 victòries i cap derrota es el líder de la categoria, el segueix el Barcelona amb 5 i 1. A falta d’una jornada de la fase regular, ambdós equips seran els equips que disputaran la final de la categoria.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub14_copa/res.php

Sub-12 Beisbol: El Barcelona Blau i el CBS Hèrcules L’H han estat els líders de cada grup de la categoria. Les semifinals seran entre els barcelonins i el CBS Gavà, i els hospitalencs contra el CBS Sant Boi

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub12_copa/res.php

 

Sub-10 Beisbol: El CB Viladecans Black es el líder de la categoria més petita amb 7 victòries i cap derrota, mostrant un gran nivell de joc. Seguits per CBS Sant Boi amb 5 guanyats i 2 perduts. Els dos equips dels Baix Llobregat seran els finalistes de la categoria.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub10_copa/res.php

 

Mini Beisbol: Jornada final aquest dissabte 12 de novembre a Viladecans, on els 3 equips participants disputaran partits entre ells i es farà entrega de medalles a tots els jugadors i jugadores.

 

Masters Softbol: El CBS Gavà Águilas lidera el grup A de la categoria amb 9 guanyats i 1 perdut, seguits del CBS Barcino Rookies i CBS Barcino Panas, que mantenen les opcions de classificar per la final en aquesta última jornada. El Grup B es liderat pel CB Barcelona amb 7 guanyats i 1 perdut, seguits del CBS Sant Boi Brewers i CB Viladecans Bulldogs, que tots tres equips depenen dels resultats d’aquesta última jornada per decidir quin equip classifica per la final.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_masters_copa/res.php

 

Slowpitch: Finalitzada la fase regular de la categoria, aquest diumenge es juguen els encreuaments on els equips classificats son: CB Barcelona, CBS Barcino Blue Socks, CBS Hèrcules L’H Fúsion, CBS Gavà Swingfathers, CBS Sant Adrià-BCN North Dolphins, SC Igualada, CB Viladecans i CBS Hèrcules L’H Pandas.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_slow_copa/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?