CBS GAVÀ

Resultats i Classificació

Resultats i Classificació

Acabada la nova jornada, amb més de 30 partits entre totes les categories, us adjuntem els resultats de cada categoria. Les classificacions s’editaran durant el dia de demà i les podreu trobar, com sempre, a l’apartat de Lliga.

Beisbol Benjamí:

Descansant les capdavanteres del Campionat de Catalunya, els Goofies de Sant Boi guanyen per 27 a 10 a l’Hèrcules L’Hospitalet i els avancen a la classificació. D’altra banda, el Barcelona torna a guanyar als petits de Viladecans, posant més terra de pel mig entre els dos últims classificats.

Beisbol Aleví:

El Barcelona es reafirma a la segona posició desprès de la seva victoria enfront el Viladecans per 17-5. Els líders van aconseguir una còmoda victoria enfront el Gavà (27 a 0) mentres que els Ramonets s’apropen al Viladecans desprès de la victoria davant els Anacletos.

Beisbol Infantil:

No fallen els tres primers contra els tres últims classificats. El Sant Boi, líder del Campionat de Catalunya, va vèncer els Drac’s de Manresa; mentre que per la seva banda, el Barcelona, campió d’Espanya Infantil, va guanyar el Viladecans. El tercer classificat, el Projecte, va guanyar a l’Hèrcules per 20 a 8.

Beisbol Sub-16:

Canvi de líder desprès que el Viladecans Galgos guanyès al Sant Boi per 7 a 6. Dues victories del Barcelona Blau (enfront el Barcelona Vermell i els Pitbull de Viladecans, aquesta última sota protesta) el posen just darrera del Sant Boi en una còmoda 3ª plaça, seguit per l’altre equip de Barcelona. Al fons de la classificació segueixen els Pitbull i els Santboians.

Beisbol Juvenil:

Victoria del Sant Boi enfront el Barcelona (6-0) amb “No-hitter” que deixa el Sant Boi per davant dels barcelonins a la classificació.

Beisbol Sènior 1ª Divisió:

Nova victoria per “Knock-out” de l’Hèrcules enfront els Drac’s de Manresa, que deixen els de L’Hospitalet un pas més aprop de la primera plaça de la classificació per als encreuaments. Per la seva banda, el Barcelona va vèncer el Viladecans per 5-2, afermant-se encara més a la tercera posició.

Softbol Sub-17:

Doble victoria dels equips de Sant Boi davant Hèrcules (8-7) i Viladecans (11-22 i primera derrota del Viladecans en el Campionat), que tot i no canviar la classificació fa que els dos equips cuers s’apropin als dos capdavanters.

Softbol Masculí:

Doble victoria dels Soberbios, que es mantenen més líders que mai despres de que els 4 perseguidors més propers (Cerveceros, Marineros, Rumberos i Hèrcules) perdessin un dels dos partits que van jugar el cap de setmana. Els Caimanes, amb la doble victoria, s’apropen a l’Hèrcules i s’enganxa al grup de perseguidors dels Soberbios. Més avall de la classificació, la doble derrota dels Chacales els fan baixar dues posicions, sent avançats per Caciques (amb doble victoria durant el cap de setmana) i Reales. Els Cardenals i Los Núñez s’enfonsen encara més en la classificació amb una doble derrota cada equip.

RESULTATS 5-10Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?