CBS GAVÀ

Resultats i Classificacions

Resultats i Classificacions

Aquesta última jornada ha estat caracteritzada per un número molt baix de partits, degut als campionats d’Espanya de ls categories Beisbol Infantil i Softbol Juvenil, ambdós amb participació i campions catalans. Per tant, la jornada ha quedat reduïda a uns quants partits de recuperació de Benjamí i Sènior 1ª Divisió, a més d’un partit de Juvenil i una nova jornada de Softbol Masculí.

La classificació la podreu trobar actualitzada en un parell d’hores a l’apartat de Lliga.

Benjamí Beisbol:

La categoria benjamí del Barcelona va aconseguir la seva primera victoria de la temporada enfront el Viladecans per 24 carreres a 19. D’aquesta manera, els barcelonins avancen una posició i deixen cuers als de Viladecans pels enfrontaments directes.

Juvenil Beisbol:

La victoria del Sant Boi enfront els nois de Viladecans (4-11) fa que els blanc-i-blaus presionin el Barcelona, que per la seva banda te dos partits menys que els equips del Baix Llobregat. El Barcelona segueix primer, seguit d’aprop pel Sant Boi i, sense conèixer la victoria encara, últim el Viladecans.

Sènior 1ª Divisió:

L’Hèrcules es reafirma a la primera plaça després de la seva victoria d’aquest dijous passat davant el Viladecans per un contundent 8 a 20. Un partit que va començar molt ajustat, però que a les últimes entrades es va decantar a favor dels de L’Hospitalet. El Barcino també es va enfrontar al Viladecans el diumenge en un partit que va acabar amb un ajustadíssim 16-17 a favor dels de Barcelona, que segueixen darrere de l’Hèrcules en la seva lluita per la primera plaça de la classificació.

Softbol Masculí:

Un total de 15 partits es van jugar aquest cap de setmana de la categoria masculina de Softbol, que mantenen els Soberbios com a líders de la categoria. El segueixen d’aprop els Cerveceros, Marineros i Rumberos. L’Hèrcules guanya una posició, estant 5è per la doble victoria aconseguida, seguit per Huracanes i Caimanes, aquest últim pujant dues posicions a la classificació. Ja a la part baixa de la taula, els Reales avancen als Cardenales i Los Núñez segueixen cuers.

merda d'abrilTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?