CBS GAVÀ

Resultats i CLassificacions

Resultats i CLassificacions

Beisbol Benjamí:

Primera de les 3 jornades per concentració, que es va realitzar aquest cap de setmana a Viladecans. Un total de 6 partits, entre els quals podem destacar la primera derrota de les líders, les Patufetes, a mans del Barcelona. Per tant, les dues victòries dels Goofies els apropen al liderat, així com les dues del Barcelona el posen en tercera posició.

Beisbol Aleví:

Victoria del Viladecans enfront el Sant Boi Anacletos, que ratifica la tercera posició del Vila a la fase regular. La següent setmana ja tenim Round Robin a la categoria, tot i que falten dos partits a recuperar que podrien canviar alguna cosa.

Beisbol Infantil:

Últims partits abans del Round Robin, que no canvien la classificació de cap manera. El Barcelona es manté primer després de guanyar els dos partits, tal i com ho fa el Sant Boi guanyant els seus. Els segueixen Projecte, Viladecans, Drac’s i Hèrcules, que encara no ha pogut guanyar cap partit.

Beisbol Sub-16:

Intensa jornada, que començava amb partits de recuperació (importants per la classificació) on no va haver cap sorpresa, ja que els 3 primers van poder mantenir la seva posició. Un cop jugats els partits de recuperació, van arribar els partits del Round Robin del cap de setmana. En aquest cas, El Sant Boi va guanyar els Galgos, mentre que els Barcelona Vermell va guanyar els Pitbull.

Beisbol Juvenil:

Victòria del Barcelona enfront el Viladecans, que torna a empatar amb el Sant Boi en la primera posició a falta d’un partit (i dos que estan per recuperar) per als Play-Off de la categoria.

Beisbol Sènior 1ª Divisió:

Doble sorpresa en els encreuaments, on han caigut els dos primers classificats (Hèrcules i Barcino) enfront el 3r i 4t (Barcelona i Gavà). Per tant, els Play-Off finals els jugaran el Gavà, que actuarà com a Home Club en el primer partit, i el Barcelona, que jugarà com a local els partits de diumenge. Per la seva banda, els Drac’s van guanyar a Viladecans, acabant cinquens a la classificació final del campionat.

Softbol Sub-17:

Dos nous partits, on guanyen Sant Boi i Viladecans en detriment de l’Hèrcules i les Santboianes. Per tant, es mantè la classificació tal i com estava: en primera posició Viladecans, seguit de Sant Boi, Hèrcules i Santboianes; a falta de dues jornades per el final de la fase de classificació.

Softbol Masculí:

 Es mantè la classificació a la part alta de la taula per les victories dels primers classificats. Els únics canvis es registren per la part baixa, on els Cardenales avancen una posició. Els Reales empaten als Caciques, així com l’equip d’Igualada atrapa al de Vilanova.

resultatatsTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?