CBS GAVÀ

Resultats i Classificacions Campionats de Catalunya

Resultats i Classificacions Campionats de Catalunya

BEISBOL

Sènior 1ª Divisió (Grup Nord Est Liga Nacional)

El CBS Barcino i el CBS Hèrcules L’H disputaran el play off final els propers 1 i 2 de Juliol. On el Campió del Campionat de Catalunya serà el representant català a la Fase Final de la Lliga Nacional 1ª Divisió a Valencia. El CBS Barcino va vencer als encreumanets als Drac’s de Manresa, 4t classificat, per altra banda l’Hèrcules va vencer al CB Barcelona, 3r classificat. Aquest diumenge el CBS Gavà i el CB Viladecans disputaran un partit per decidir la 5ª i 6ª plaça.

Sènior 2ª Divisió

El CBS Hèrcules L’H segueix al capdavant de la competició per davant els Vic Bat i el CB Barcelona.

Sub-18 Beisbol

El CB Viladecans disputarà el playoff contra el CB Barcelona, que va vencer als encreuament al CBS Sant Boi. Aquest tindrà lloc el proper dimarts 20, dimecres 21 i dijous 22 de Juny.

Sub-16 Beisbol

El CB Viladecans líder de la categoria, s’enfrontarà al CB Barcelona Vermell al play off, desprès d’haver vençut al CBS Hèrcules L’H i al CBS Sant Boi als seus partits d’encreuaments.

Sub-14 Beisbol

Disputada ja la segona fase del Campionat. El CB Barcelona Vermell que compta tots els partits en victòries, serà el primer classificat a disputar els Play Offs de la categoria. La propera setmana es dicidrà el proper classificat, en els partits d’encreumaents que dsiputaran els Santboians, els Drac’s de Manresa i el CBS Hèrcules L’H.

Sub-12 Beisbol

El CBS Sant Boi Ramonets segueix líder i continuen darrera el Barcelona, el Sant Boi Pitus i el Viladecans respectivament. Que segurament siguin els rivals que s’enfrontaran als encreuaments abans del partit final de la categoria.

Sub-10 Beisbol

El CBS Gavà líder indiscutible de la categoria més petita, és el primer classificat per la final del Campoionat de Catalunya, on el CBS Sant Boi, el CBS Hèrcules L’H, el CB Barcelona i el CB Viladecans lliutaran la propera setmana per un lloc en aquesta final dels més petits.

Beeball

A falta de l’última jornada de Beeball a disputar a Sant Boi el proper 1 de Juliol ha estat tot un èxit per a que els més petits de tots els clubs comencin a introduir-se al món del beisbol i del softbol. Us hi esperem a l’última jornada a Sant Boi tota plena de sorpreses.

 

SOFTBOL

 

Open

Els equips del CBS Sant Boi i del CB Viladecans amb només una derrota cadascun segueix encapçalant la classificació. Gran nivell participatiu i augment d’equips en una temporada molt moguda i una categoria recuperada per l’esport femení. La propera setmana ja tindran lloc els encreuaments, els quals encara no estan decidits com seran els equips classificats, a falta d’un partit.

Sub-16

El CBS Sant Boi és el primer equip classificat pel play off final. Aquest dimecres tindrà lloc l’últim partit dels encreuaments on s’enfrontaran les Santboianes contra el CBS Hèrcules L’H, qui el passat dissabte va vèncer al CB Viladecans i va classificar per aquest partit.

Slowpitch

L’Hèrcules Black és l’equip líder al final de la primera fase, i així aconsegueix el pas directe a la final d’aquesta categoria. El proper 2 de Juliol tindrà lloc la jornada final a Hospitalet, on es decidirà el campió del Campionat de Catalunya.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?