CBS GAVÀ

Resultats i classificacions

Resultats i classificacions

Adjuntem els resultats d’aquest cap de setmana passat, i podeu trobar les classificacions actualitzades a l’apartat de Lliga.

Beisbol Benjamí

Les noies del Sant Boi Patufetes segueixen líders de la competició sense conèixer la derrota, seguides per el Sant Boi Goofies i l’Hèrcules que empaten en la segona posició. La classificació queda tancada amb Viladecans i Barcelona, que no han aconseguit cap victoria fins a la data d’avui.

Beisbol Aleví

El Sant Boi Pitus lidera la classificació d’aleví amb 5 victories en 5 partits, que per el moment es manté com el candidat al títol de lliga. Per sota, Barcelona i Viladecans lluiten per a la segona plaça, ambdós amb 3 victories i 1 derrota. Els segueixen el Sant Boi Ramonets (2-3), el Gavà (1-4) i el Sant Boi Anacletos, que no ha pogut aconseguir cap victoria encara.

Beisbol Infantil

La classificació de la categoria infantil està dividida en tres grups. Empatats en la primera posició, Sant Boi i Barcelona es postulen com a favorits per a endur-se el Campionat de Catalunya. Projecte i Viladecans es mantenen lluitant pel tercer lloc, tot dos equips amb 2 victories i 2 derrotes. Empatats al capdavall de la classificació es troben els Drac’s i l’Hèrcules, sense cap victoria a favor però millorant les sensacions partit a partit.

Beisbol Sub-16

Lideren la catogoria en solitari els Galgos de Viladecans, seguits molt d’aprop pel Sant Boi (que té un partit menys). La tercera i quarta posicions son pels Barcelones Blau i Vermell (respectivament). Al fons de la tabla, Santboians i Pitbull es mantenen empatats amb una victoria i quatre derrotes.

Beisbol Juvenil

La categoria catalana amb menys equips té el seu líder en el Barcelona, que compta amb ple de victories (2 de 2) enfront els seus perseguidors. Per radere, Sant Boi te una victoria i una derrota, mantenint-se com a segon classificat, mentres que el Viladecans està últim amb dues derrotes en dos partits.

Beisbol Sènior 1ª Divisió

El líder de la 1ª Divisió és el nouvingut Barcino, empatat amb el Hèrcules (equip que, aquest cap de setmana, va aconseguir una jugada poc vista, un Triple Play) amb 4-1 però primer per els enfrontaments directes. En tercera posició està el Barcelona, amb 3 victories per 3 derrotes, seguit per un Gavà que ha remuntat molt desprès del mal inici de lliga. Empatat amb el Gavà està el Drac’s, per radere dels del Baix Llobregat pels enfrontaments directes, i en última posició es troba el Viladecans amb una sola victoria.

Softbol Sub-17

Les noies de Viladecans son les líders de la competició amb ple de victories, 5 de 5, i principals aspirants a guanyar el Campionat de Catalunya. En segon lloc es troba l’Hèrcules, amb molt bones sensacions i una gran millora respecte de l’any passat, dues victories i dues derrotes. Tancant la classificació es troben el Sant Boi (1-3) i el Santboianes (0-3).

*Els números al costat dels equips marquen els Hits i Errors*

resulktsTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?