CBS GAVÀ

Resum Copa Catalunya 2019

Resum Copa Catalunya 2019

07ce3388-bfc2-47bb-9e51-dd325e4da05e_rw_1200BEISBOL

 

PlayballCAT

Aquest dissabte 19 d’Octubre serà la penúltima jornada de la Copa Catalunya de PlayballCAT, on tots 4 participants han estat jugant bisetmanalment partits.

 

Sub-10 Beisbol

Cinquena jornada a disputar-se el proper dissabte 19 d’Octubre. La competició acabarà el 9 de Novembre al camp de beisbol Carlos Pérez de Rozas, en una última jornada on també participarà l’equip de l’escola Gresol.

Calendari i resultats:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub10_copa/res.php

 

Sub-12 Beisbol

A una jornada de disputar els encreuaments, el CBS Sant Boi Ramonets lidera al categoria sense conèixer la derrota, seguit del CBS Barcelona, CB Viladecans i CBS Hèrcules L’H, que serien els classificats per les semifinals de la Copa.

Calendari i resultats:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub12_copa/res.php

 

Sub-14 Beisbol

Desprès de disputar-se els quarts de final, aquesta setmana arriben les dues semifinals, que disputaran al CBS Barcelona Red davant del CBS Barcelona Blau i al CBS Sant Boi contra el BC Manresa Drac’s.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub14_copa/res.php

 

Sub-16 Beisbol

Amb tres jornades disputades, i restant dues per arribar als encreuaments, els destacats estant sent el CBS Barcelona i el CBS Hèrcules L’H que no coneixen la derrota en les 3 jornades de la Copa.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub16_copa/res.php

 

Sub-18 Beisbol

Quatre jornades disputades, on CBS Sant Boi i CBS Barcelona estan al cap de dalt amb 2 victòries i 1 derrota. El primer classificat d’aquesta fase, anirà directament a la final de la Copa Catalunya.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub18_copa/res.php

 

Sènior 2ª Divisió Beisbol

Amb la fase de grups completada, els encreuaments seran entre CBS Barcelona i CB Viladecans, primer i quart classificat, i CBS Wolves Tarragona i CBS Hèrcules L’H, com a segon i tercer.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_divisio2_copa/res.php

 

Sènior Beisbol

Amb la fase de grups completada, es disputaran aquest cap de setmana els quarts de final, on el CBS Hèrcules L’H i el CBS Gavà han quedat fora d’aquests.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_senior_copa/res.php

 

 

73364131_2275705029219481_798325280912441344_nSOFTBOL

 

Sub-16 Softbol

A dues jornades de finalitzar la fase de grup, el CB Viladecans encapçala la classificació sense conèixer la derrota, seguit del CBS Sant Boi amb una derrota, actualment serien els dos finalistes de la categoria.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_sub16_copa/res.php

 

Open Softbol

A dues jornades de finalitzar la fase de grup, el CBS Sant Boi lidera la classificació sense conèixer la derrota, seguit del CB Viladecans amb una derrota, actualment serien els dos finalistes de la categoria.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_open_copa/res.php

 

Sènior Softbol Femení

Son quatre jornades les disputades, a falta de dues més, el CBS Sant Boi es el líder de la classificació on encara no té assegurat el seu lloc a la final de la Copa Catalunya, seguits pels dos equips el CB Viladecans i el Projecte-Gavà, amb dues victòries cadascun.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_senior_copa/res.php

 

Sènior Masters

Amb rècord de participants, un total de 10 equips, dividits en dos grups, la propera setmana es disputaran les semifinals dels dos primers classificats de cada grup.

En el Grup A, el CBS Hèrcules L’H Black esta al capdavant amb 6 victòries i cap derrota, seguit del CBS Barcino Aguilas, equips que actualment serien els classificats.

Per altra banda, al Grup B, el nou equip del CB Viladecans Bulldogs lidera el grup amb 6 victòries i cap derrota, seguits pel CBS Hèrcules L’H Jinchos i els Vila-seca Gladiators, que es discutiran las segona plaça per arribar a les semifinals.

Calendari i resultats:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_masters_copa/res.php

 

Slowpitch

BC Manresa Drac’s lidera la Copa sumant tots els partits disputats amb victòries, seguits del CBS Hèrcules L’H Fusión amb 4 victòries i un empat, i el Vila-seca Gladiators amb 3 victòries, un empat i una derrota.

Calendari i resultats:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_slow_copa/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?