CBS GAVÀ

Rubén “Roco” Fente, nou manager de la Selecció Catalana Little League

Rubén “Roco” Fente, nou manager de la Selecció Catalana Little League

IMG-3155La Selecció participarà al Campionat d’Espanya del proper 9 al 12 de Maig a Catalunya, amb la ilusió de conseguir el primer títol en aquesta edat i disputar el Campionat d’Europa-Àfrica a la ciutat de Kutno.

 

  1. Primer any com a manager Junior League, desprès de dos any amb la Senior League. Que significa per tu seguir treballant amb la selecció catalana?

A nivell tècnic serà una oportunitat gegant de ser part d’un procés en el qual els nens aprenguin eines dins i fora del terreny, les quals els facin capaços de millorar i competir per tal d’arribar de nou a on tots estimem. A nivell personal serà una cosa molt important, una responsabilitat nova en la qual espero complir amb totes les expectatives que s’ha guanyat la selecció en aquest torneig a força de treball en els últims 5 anys.

 

  1. Quins objectius et marques per aquest 2019?

El meu primer objectiu és ensenyar a l’equip ser companys, que es creï una confiança entre ells i després d’això, ensenyar-los a competir al 100% de les seves possibilitats en cada oportunitat.

El meu somni en aquesta selecció és bastant clar i crec que el de tots, tornar a Williamsport.

 

  1. Quin serà l’staff tècnic de la selecció i que aportarà cadascun d’ells a l’equip?

Santiago Cuesta, una persona que porta ja 5 anys amb la selecció i pot aportar tota l’experiència guanyada en aquest torneig a tots els nivells en què es juga. A part he treballat amb ell i té un tracte molt bo i propers amb els nens i sento que això és essencial. Adrià Alcaide, nou coach de la selecció, amb ell no he tingut l’oportunitat de treballar però se que porta temps treballant amb els nens d’aquesta categoria i el aportar un gran seguiment de tots ells.

 

  1. Que està significant Little League entre els joves jugadors catalans?

Little League significa oportunitat, és una finestra molt gran cap a una experiència única i irrepetible. De la qual vull ser part per ajudar a que els jugadors catalans puguin viure-la al màxim.

 

Moltes gràcies Roco i molta sort aquesta temporada!



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?