CBS GAVÀ

S’inicia el 3r Torneig de Softbol Masculí a Catalunya

S’inicia el 3r Torneig de Softbol Masculí a Catalunya

Aquest cap de setmana passat es va iniciar la tercera edició del torneig de softball masculí, torneig que organitzen conjuntament la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) i la “Liga Masculina de Softball” (LMS). La inauguració es va dur a terme al camp municipal de Bellvitge, a les instal·lacions del Club Beisbol i Softbol Hèrcules L’Hospitalet.

Manuel Espinal, president de la LMS, ens comenta que “és un esdeveniment amb el qual busquem créixer i donar a conèixer aquest esport tan desconegut. Busquem captar persones que es sentin atretes per el que fem i com ho fem”.

Amb tant sols un any de vida, la LMS ha tingut un gran creixement, iniciant aquest 2015 amb la inscripció de 16 equips. El torneig es dividirà en dos grups de 8 equips cadascun, i jugaran entre ells en format lliga per decidir el campió d’aquesta temporada.

També em parlat amb Machado, manager de l’actual campió del torneig, i afirma que “hi ha molt bons jugadors i no serà fàcil aconseguir la copa, tenim molt a fer i molts equips contra els que competir. Invitem a tothom que vinguin a passar un dia agradable i diferent”.

Desprès de la inauguració, es van sortejar els grups i es va iniciar el 3r Torneig a Bellvitge, que va acollir 8 partits d’aquesta modalitat durant un dia d’esport i festa per al softbol masculí de Catalunya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?