CBS GAVÀ

Tercera copa pel Sant Boi, després de guanyar el Sub-12

Tercera copa pel Sant Boi, després de guanyar el Sub-12

L’última categoria que quedava per disputar en la Lliga Catalana, la de Sub-12, finalment ha acabat a Sant Boi. Després d’una competició molt igualada, on tots els equips han estat equilibrats, el CBS Sant Boi Ramonets s’han imposat al rival més directe, el CB Barcelona, que ha oposat resistència. En una lliga on hi ha hagut un total de 7 equips: CBS Sant Boi Ramonets, CB Barcelona, CB Viladecans, CBS Sant Boi Pitus, CBS Sant Boi Girls, BC Manresa Drac’s i CBS Gavà, els Ramonets han aconseguit el primer títol en l’apartat de beisbol per al CBS Sant Boi.

Ja a la temporada regular, els Ramonets van erigir-se com l’equip més fort de la lliga. Per darrere seu, però, també el seguien el CB Barcelona i els Pitus, que no es despenjaven de la lluita per el títol. A l’acabar la temporada regular, el CBS Sant Boi Ramonets van firmar un rècord d’11 victòries i tan sols una derrota. El seu rival més directe, el Barcelona, també va acabar amb bons números, amb una derrota més que els Ramonets, que van passar directament a la final. En la lluita per l’accés a la final, el Barcelona va enfrontar-se a les Girls de Sant Boi, mentre que el Viladecans va competir contra els Pitus, que van caure derrotats. A la semifinal, el Barcelona va trobar-se amb el Viladecans, i, malgrat que el marcador va ser ajustat, l’equip de la capital catalana va passar a la final, on no va poder amb els Ramonets, que van imposar-se per un marcador de 4 a 3 carreres.

Amb aquests resultats es dóna per acabada l’última categoria que quedava per definir en la Lliga Catalana de beisbol. Per tant, en el món del beisbol, l’Hèrcules, el Viladecans i el Barcelona han quedat empatats pel que fa a títols, amb la 1a i la 2a divisió de sènior per l’Hèrcules, Sub-18 i Sub-16 per al Viladecans i Sub-14 i el campionat de Catalunya de Divisió d’Honor pel Barcelona. Per darrere seu, el Gavà amb el títol de Sub-10 i el Sant Boi amb el de Sub-12, tanquen la llista amb un títol per cada un.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?