CBS GAVÀ

Una forta Catalunya s’imposa a Perú

Una forta Catalunya s’imposa a Perú

Catalunya ha demostrat ser una nació forta en el món del softbol, però cada dia ho deixa més clar. El primer dimecres de Març, la Selecció Catalana Absoluta de Softbol va rebre a la 21a classificada en el rànquing de softbol mundial: la Selecció del Perú. Aquesta, que està realitzant una sèrie de partits preparatius arreu d’Espanya, jugarà la VI Gavà Cup aquest cap de setmana, no sense abans enfrontar-se al combinat català.

La jornada de softbol a Can Torelló no només incloïa el partit, ni de bon tros. Des de les 6 de la tarda, un combinat de 24 jugadores Sub-17 i un altre de 24 jugadores Sub-13 van entrenar a les instal·lacions de la ciutat de Gavà. Amb 48 nenes i noies entrenant alhora, bé lluitant per entrar en la Selecció Catalana, en el cas de les Sub-17, o senzillament per millorar i passar-s’ho bé, va poder-se apreciar que el potencial i la continuïtat de Catalunya en el món del softbol estan assegurats. Aquests entrenaments van finalitzar just abans que comencés el gran partit, en part ja que algunes de les jugadores catalanes que s’enfrontaven a Perú a ¼ de 9 ajudaven als tècnics de la Federació amb les noies més joves.

Finalment, a les 8 ja s’ultimaven els preparatius pel partit més internacional i de major ressò que ha viscut la Selecció Catalana de Softbol en els últims temps. A les 8.15 en punt va començar el partit amb el primer llançament de Catalunya, que sortia com a local. L’enfrontament va començar molt anivellat i intens per part dels dos equips, amb molt bones llançadores i una gran defensa, que va mantenir el marcador intacte durant les primeres entrades. No va ser fins a la 3a entrada quan Catalunya va avançar-se al marcador després d’algunes bases per boles del combinat d’Amèrica del Sud i una bona ofensiva de les locals. Finalment, després que aquestes obrissin la llauna, Catalunya va treure la seva força ofensiva i el seu potencial defensiu per encarar i rematar a les peruanes, que van acabar caient contra el combinat de Xavier Civit per un contundent resultat d’11 carreres a 2 a favor de Catalunya.

Amb aquest partit, la Selecció Catalana Absoluta de Softbol segueix amb la seva continuïtat de partits, després de la sèrie d’amistosos que va jugar contra Euskadi. El grup, sota les ordres de Civit, va fent-se més fort i va millorant cada dia, cosa que només pot suposar unes bones expectatives pel softbol català, bé pel nivell de la nostra selecció com per les nostres representants catalanes a la Lliga Nacional de Softbol de Divisió d’Honor, competició que començarà el dia 12 de Març.

bo-2Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?