CBS GAVÀ

Urbina i Castillo firmats per organitzacions de la MLB

Urbina i Castillo firmats per organitzacions de la MLB

Els dos joves prospectes, Ugueth Urbina i Luis Felipe Castillo, que han format part de la cantera catalans ara ja formen part de les organitzacions de Seattle Mariners (Urbina) i Arizona Diamondbacks (Castillo).

UGUETH URBINA (Pitcher Dretà – 1995)

El jove llançador de nacionanalitat veneçolana va rebre un contracte el passat 22 d’octubre i va passar a formar part de l’organització Seattle Mariners. Destaca la seva signatura feta directament a Barcelona, més concretament a L’Hospitalet on el Club Hèrcules el va tenir com llançador en els últims dos anys i de la ma de Candelario Díaz va poder assolir els objectius fonamentals en la mecànica del llançament, velocitat en la recta i un bon slider que va ser ben vist pels “scouts” dels Mariners. La decisió d’anar amb els de Seattle va venir desprès de rebre les visites del Yankees de Nova York, Braves d’Atlanta i dels Twins de Minessota. Urbina, va arribar a Catalunya l’any 2005 i va estar els seus primers anys al CBS Sant Boi, desprès va passar a la disciplina del FC Barcelona i finalment es va preparar a l’Hèrcules L’Hospitalet. Els primers en veure’l van ser scouts dels Mariners, en ell van veure un poder físic imponent i bones maneres que apuntaven, les 87-88 milles per hora van ser un bon exemple i així l’avís va arribar als Estats Units que no van dubtar en venir a veure’l i fer-se amb els seus serveis. En aquests moments s’entrena molt dur i treballa a Veneçuela amb l’equip del Magallanes.

Veure notícia del diari LÍDER

LUIS FELIPE CASTILLO (Pitcher Dretà – 1995)

Fa prop d’una setmana va arribar la notícia que Castillo jugador de L’Hèrcules L’Hospitalet fins a meitats de l’any passat va passar a ser jugador de Arizona Diamondbacks. El jove pitcher dretà, ha estat l’últim any a la Dominican Prospects League (DPL) on preparen a jugadors per obtenir bones signatures, la de Luis no ha passat desapercebuda, tot i no entrar a formar part de l’equip All Star de la lliga dominicana la seva estatura de 1.90 cm i la seva forma física no van passar desapercebuts pels “scouts” d’Arizona que van arribar a un acord per 80.000 dólars. Una xifra important i que en aquests moments l’ajudaran per poder seguir endevant i treballant per aconseguir el seu somni.

Veure notícia de DPLTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?