CBS GAVÀ

Curs Monitor/a Beisbol i Softbol Nivell 1 2023

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol convoca el Curs de Monitor/a de Beisbol i Softbol (Nivell 1), que es realitzarà, en la seva fase presencial, els dies 11 i 12 de Febrer de 2023, pendent de confirmar el camp on es celebrarà, i en la seva fase online, del 16 de Gener al 10 de Febrer.

El curs constarà d’un total de 90 hores, amb 15 hores presencials i 75 hores a distància, on s’efectuaran diferents activitats i online (sessions per ZOOM). Al finalitzar el curs serà necessari efectuar un total de 150 hores pràctiques.

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en poder obtenir el títol de Monitor de Beisbol i Softbol homologat per la pròpia FCBS i la RFEBS. Tots els interessats hauran d’acomplir els següents requisits:

-Tenir llicència federativa en vigor o tenir previst fer-la durant la temporada 2023.

-Ser major de 16 anys (nascuts l’any 2006), abans de l’inici del curs.

-Tenir el títol mínim de Graduat de la ESO o equivalent (es pot estar cursant).

La direcció del curs anirà a càrrec d’ Alberto Magallón Pérez. Aquest curs s’estableix com a una activitat de formació relacionada amb l’obtenció dels següents cursos i posteriors títols que ofereix la RFEBS a través de la Escuela Nacional de Formación Técnica de Béisbol y Sófbol.

El curs comptarà amb els següents docents: Alberto Magallón, José Romero, Carla Segura, Beatriz Alonso, Marc Carrillo i Eric Segura. A més, comptarà amb la col·laboració dels comitès d’àrbitres i anotadors de la FCBS.

La sol·licitud d’inscripció haurà de formalitzar-se mitjançant el següent link de google forms (https://forms.gle/KYfWKWNhM1LmZmnY8), adjuntant DNI i justificant de pagament dels 100,00€ a la FCBS.

El pagament s’haurà d’efectuar mitjançant ingrés o transferència bancaria al compte corrent: 2100 3420 03 2200020732 de la FCBS a “La Caixa”. És important afegir al concepte la següent informació: “nom i cognoms + curs monitor 2023”.

 

Adjunt Circular Tècnic amb tota la informació:

Circular_Tecnica_35.22_Curs_Monitor_Beisbol_i_Softbol_Nivell1_2023

 

Adjunt calendari del curs:

Curso monitor nivel 1 2023

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?