CBS GAVÀ

15 catalans/es a les Seleccions Absolutes de Softbol i Beisbol

La Selecció Espanyola de Softbol Femení Absoluta participarà a Itàlia del 27 de Juny al 3 de Juliol al Women’s European Championship. On un total de 9 jugadores catalanes, 4 del CBS Sant Boi, Raquel Moncho, Raquel Fernández, Roser Jonàs i Ariadna Cerdà, i 5 del CB Viladecans, Anna Sobrino, Carla Segura, Beatriz Alonso, Júlia Sebastián i María Valls, seran les representants catalanes. Totes elles acompanyades pel tècnic català Xavier Civit, i la psicològa Laura Minaglia. Ademés la jugadora Paula Morbelli, que actualment juga al Projecte Gavanenc, Katia Fe, del CBS Sant Boi, i Uxua Modrego, del CB Viladecans, també han estat convocades per participar en aquesta competició.

El combinat espanyol disputarà els partits de la fase de grup davant de França, Ucraïna i Eslovàquia.

La Selecció buscarà millorar la 4a plaça aconseguida al 2019, i així lluitar per una medalla en aquesta XXII edició del Campionat d’Europa.

Per altra banda, la Selecció Absoluta de Beisbol participarà a la Praga Baseball Week, torneig que servirà com a preparació del futur Europeu absoluta que hi ha el proper mes de Setembre. En aquest torneig participaran 6 jugadors catalans, 2 del CB Viladecans, Jorge Balboa i Alejandro Martín, 1 del CBS Sant Boi, Edgar Rodríguez, 1 del CB Barcelona, Peter Bonilla i 2 dels Astros de València, Edison Valerio i Roibert Decena. Tots ells acompanyats dels coaches Candelario Díaz i Félix Cano, i el fisioterapeuta José Romero. Juntament als convocats, també es troba Rubén González, llançador del CB Barcelona.

La Selecció disputarà partits de la fase de grups davant Russia, International Stars, República Txeca., i trobaran a l’altre grup a República Txeca Sub18, República Txeca Sub23, Suècia i Eslovàquia.

 

Molta sort a tots i totes!!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?