CBS GAVÀ

CATALUNYA SENIOR LEAGUE 2016

 

– Campions d’Espanya a Gandia-València

 

– Campions d’Europa-Àfrica a Novara (Itàlia)

 

– Participants World Series a Bangor (Maine)

Marc

Carrillo

Manager

Marc

Juaneda

Coach

 Òscar

Román

Coach

José

Romero

Fisioterapeuta

Frank

Hernandez

RHP/IF

CB Viladecans

Jaime

Amador

IF

CBS Sant Boi

Pedro R.

Rosell

RHP

CBS Sant Boi

Jostin E.

Castillo

IF

CB Barcelona

Isaac

Cardenas

RHP

CB Viladecans

Eric

Asensio

RHP

CBS Sant Boi

Guillem

Maled

C

CBS Sant Boi

Rafael

Blanca

IF

CB Barcelona

Adria

Foz

OF

CB Viladecans

Alex

Tome

RHP

CB Barcelona

Lluis

Miron

C/IF

CB Viladecans

Alex

Rodriguez

OF/RHP

CBS Sant Boi

Jordi H.

Sanchez

OF

CB Barcelona

Raul

Lopez

OF/LHP

CB Barcelona

Omar

Hernandez

C

CB Viladecans

Adrian

Hernandez

OF

CBS Sant Boi

Dany X.

Garcia

IF

CBS Sant Boi

Marc

Civit

OF/LHP

CBS Sant Boi

Justin G.

Luna

IF/RHP

CB Barcelona

La selecció catalana Senior League finalitza el seu camí per les World Series a Estats Units amb una victòria històrica davant de US Southwest, Texas.

 

Catalunya, com representant d’ Europa-Àfrica, ha guanyat el seu primer joc a les World Series de la Senior League celebrant-se a Bangor, Maine (EEUU).

 

 

Amb aquesta victòria històrica l’ equip de Marc Carrillo, Marc Juaneda i Oscar Román s’ acomiaden de les seves primeres gran World Series, desprès de disputar un gran campionat i finalitzar guanyant l’últim partit a US Southwest Texas per 3-2. L’ equip català s’ ha mostrat molt efectiu en tots els àmbits. Ofensivament ha acumulat set hits destacant el doble d’ Adrià Foz i els dos singles d’ Omar Hernandez. Defensivament no s’ ha produit cap error i els pitchers han fet una gran feina, especialment l’obridor Alex Tomé que ha llançat durant més de cinc innings permetent únicament un hit anotant-se la victòria.

 

Els pitchers han mantingut a ralla als batejadors fins la part baixa de la tercera, on l’equip català s’ ha avançat 0-2 desprès d’un imparable d’Omar Hernández i un rolling de Frank Hernández que va impulsar la carrera de Jostin Castillo. A la cuarta el marcador va incrementar a 0-3 quan Foz va aprofitar un error de llançament, provocant el canvi de llançador en l’equipo americà.

 

Tomé va seguir al monticle mantenint el control del partit fins la sisena entrada, quan un doble de Vaughn va fer pujar el 1-3 al marcador. El cos tècnic català va decidir substituir lo per Pedro Rosell que va salvar l’entrada forçant l’últim out de l’equip americà deixant corredor a segona. Però a l’última entrada se li va complicar i desprès de donar base per boles i permetre dos hits, va ser substituït per Eric Asensio a falta de dos outs per guanya el primer partit de l’historia. Màxima tensió però màxima eficàcia. Asensio es va apuntar un gran salvat desprès d’un flyout al quadre de Jostin Castillo i un strikeout que van marcar el final del joc.

 

Els jugadors catalans han disputat un gran campionat, han sigut uns més que dignes representants d’Europa-Àfrica, quedant molt a prop de lluitar per las semifinals al perdre per la mínima davant de Canadà.

 

Tres jugadors catalans van disputar l’ All Star Game de les World Series Senior League, Frank Hernández, Guillem Maled i Isaac Cardenas seran els representats d’Europa-Àfrica (Catalunya).

 

 

 

 

Noticia a Mundo Deportivo – Catalunya gana su primer partido en las World Series:

https://www.mundodeportico.com/beisbol/20160804/403674940811/catalunya-gana-su-primer-partido-en-las-world-series.html

Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?