CBS GAVÀ

175 escolars practiquen beisbol i softbol en horaris extraescolar a Catalunya

175 escolars practiquen beisbol i softbol en horaris extraescolar a Catalunya

Arrenca la temporada 2020 amb un nou rècord de practicants del beisbol i softbol a les escoles catalanes.

L’actualitat del nostre esport en les escoles es una gran noticia, ja que ens trobem en un moment d’auge important. Amb un total de 7 extraescolars de beisbol i softbol, coordinats per la FCBS. Liderant el projecte trobem l’escola Gresol de Terrassa, amb 16 participants, que en aquesta nova temporada començaran a competir en les competicions federades, seguits tenim dos equips de softbol femení a les escoles de Sant Boi, elles son Campsblancs i Rubió i Ors, amb un total de 19 noies de l’ESO que practiquen el nostre esport. Per acabar, cal destacar les noves escoles que han arrencat l’extraescolar aquest curs i son el Jacme March i Gavà Mar, amb un total de 20 jugadors practicant l’esport a la ciutat de Gavà, i a la ciutat veïna de Viladecans, trobem l’escola Amat i Targa, amb 12 nens, i l’escola Dr. Trueta que acaba d’obrir inscripcions.

Cal destacar la gran feina feta a Manresa, on el club i consell esportiu han arrencat amb la lliga escolar que disputen mensualment, amb un total de 9 escoles implicades i més de 90 participants, xifres rècords d’extraescolars de beisbol i softbol a Catalunya.

Juntament, trobem al nou projecte de promoció a la ciutat de Tarragona i voltants, liderat pel CBS Wolves Tarragona, on actualment tenen l’Escola Mestral de Vila-seca i l’Escola Internacional de Salou, amb activitats extraescolar de beisbol amb un total de 8 participants a cadascuna.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?