CBS GAVÀ

19è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Beisbol

19è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Beisbol

Els propers 26, 27 i 28 de juliol es celebrarà al Camp Municipal de Beisbol “Carlos Pérez de Rozas” la dinovena edició del Trofeu Ciutat de Barcelona de Beisbol.

Aquest any es compta amb la participació de l’equip americà MVP Califòrnia, la Selecció Navarra, la Selecció Catalana i la Selecció Catalana Sub-19.

El torneig organitzat per la Federació Catalana, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i s’espera bona presència de públic. Els partits de dijous i divendres seran a les 10h, 13h i 17h, dissabte le tercer i quart lloc serà a les 10h i la gran final a les 13h.

L’equip americà compta amb un bon potencial de jugadors formats per aconseguir un nivell alt i poder arribar a signar contractes a les lligues professionals, a més, la direcció correspon a els ja coneguts Harry Grumet i Martin Stuka.

La selecció Navarra, que sempre ha tingut una gran relació amb la catalana es presneta amb algunes baixes d’última hora però amb un grup de jugadors que actualment estan participant a la Lliga Nacional de Beisbol, l’equip serà dirigit per Miguel Erroz coach de l’equip nacional de beisbol.

Les seleccions catalanes comandades per Candelario Díaz i José Luis Riera a la Sub-19, hauran de treballar de valent per competir a bon nivell i tenir alguna possibilitat d’arribar a la final.

Roster MVP Califòrnia

Roster Selecció Navarra Sub-21

Roster Selecció Catalana Sub-19

Roster Selecció Catalana Sub-21Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?