CBS GAVÀ

2ªJornada a Montpellier, 2 guanyats – 2 perduts

2ªJornada a Montpellier, 2 guanyats – 2 perduts

Bona jornada de beisbol viscuda al diamant francès. Catalunya ha tornat a caure a mans de l’equip bàvar per un inapelable 5-1, però s’ha pogut treure l’espina de la derrota guanyant als locals, els Pole France Montpellier per un contundent 11 a 1.

Primer partit: Alemanya 5 – 1 Catalunya

La novena catalana no ha pogut venjar-se de la derrota d’ahir i en un partit poc ofensiu per part dels nostres ha estat clau per no poder apropar-se al marcador en el transcurs del partit. L’obertura a la goma per part dels catalans ha anat a mans de Junior Medina i tancat per Aitor Hernández, bons moments beisbolístics pero poc encert en el bateig la única carrera anotada ha estat per impulsada pel cadet Aitor Bermejo, també han fet hit D.Martinez, W.Perez i D.Orozco, pero una vegada més l’ofensiva no ha aportat l’esperat i els dos llanadors alemanys han dominat clarament el partit.

Equip: D.Martínez (2b – 1h), Y.Martinez (CF), I.Alba (LF), N.Zamorano (C), W.Perez (RF – 1 doble), V.Serrano (1b), V.Rodriguez (3b), A.Bermejo (DH – 1h/1rbi) i D.Orozco (SS – 1h)

PH: V.Bolivar, E.Izquierdo i O.Perarnau.

Segons Partit: Catalunya 11 – 1 Pole France Montpellier

Partit disputat entre ambdues novenes fins al cinqué inning. Gerard Plana llançador guanyador amb 4,2 entrades llançades a un alt nivell permetent nomès 3 hits i 3 ponches. Relleu de Yoridan Martínez amb 1,1 entrades i que ha començat amb un gran viratge sorprenent a tothom i tancant la última entrada amb 3 ponches. La ofensiva ha estat apagada fins al cinqué inning on el marcador encara estava a zero per tots dos equips. Llavors un rally de deu carreres treient 3 pitchers francesos de la goma i aprofitant el moment amb grans torns de bateig ha fet explotar la bateria catalana, destacar per damunt de tots a Nestor Zamorano amb 3 hits, un d’ells homerun per cames, també han aportat a la ofensiva Eric Paez amb dos hits, Aitor Hernández, David Martínez i Eric Izquierdo.

Equip: D.Martinez (2b – 1h), A.Hernández (3b – 1h), I.Alba (C), N.Zamorano (DH – 3h), E.Paez (CF), M.Ibáñez (LF), V.Bolivar (1b), O.Perarnau (RF) i A.Medina (SS).

PH: V.Rodriguez, V.Serrano, E.Izquierdo (1 hit) i A.Bermejo.

Dues victòries i dues derrotes deixen l’equip sense opcions al triomf però amb possibilitats de poder obtenir la segona plaça. Candelario Díaz i Frank Salas han felicitat als jugadors per la seva gran dedicació i esforç en una jornada dura i amb possibilitats per tots els jugadors.

Demà la selecció jugarà els seus dos últims partit a les 10h contra Pole France Rouen i a les 12.30h contra Pole France Montpellier.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?