CBS GAVÀ

3 equips catalans al Campionat d’Espanya Cadet de Beisbol 2015

3 equips catalans al Campionat d’Espanya Cadet de Beisbol 2015

Els propers 24, 25, 26 i 27 de Setembre, els tres equips catalans, el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el CB Barcelona participaran al campionat d’Espanya Cadet a Pamplona, que tindrà com a seu el camp de Burlada.

foto_ct_españa_2015En aquest campionat composat per vuit equips, on el formaran dos grups de quatre. On trobarem el CB Viladecans i el CB Barcelona al mateix grup amb el CBS Antorcha (Valencia) i el Astros (Valencia), i a l’altre grup estarà l’altre equip català, el CBS Sant Boi, amb els equips de Navarra, l’ Irabia i l’ Arga, i l’equip gallec dels Trasnos BC.

Al equip del CBS Sant Boi, dirigir per Rubén Fente, que jugarà el primer partit contra els Trasnos BC, el dijous 24 a les 16:00 al camp de Burlada. Estarà liderat per els quatre jugadors internacionals cadets el passat estiu, Alejandro Martín (llançador), Guillem Maled (receptor), Edgar Rodríguez (3a base i llançador) i Dany Garcia (2a base i llançador).

Per altra banda, l’equip del CB Viladecans, dirigit per Edgar Hernández, s’enfrontarà el primer partit contra l’altre equip català del seu grup, el CB Barcelona, el dijous 24 a les 16:30 al camp d’ Irabia. Els jugadors a destacar del CB Viladecans són els dos germans internacionals aquest estiu, en Frank Hernández (llançador i shortstop) i Omar Hernández (receptor).

Per últim, l’altre equip català, el CB Barcelona, campió l’any passat d’aquesta competició. Intentarà revalidar títol a mans del manager Ángel Aguado, on lideraran l’equip els jugadors Álex Tomé (llançador), Jordi Sánchez (2a base) i l’infantil Jostin Castillo (shortstop i llançador), tots ells internacionals el passat estiu.

Remarcar que tant els partits de semifinals (dissabte 26 a les 17:30), com la final (diumenge 27 a les 11:00) seran emeses en directe via Streaming, gràcies a la FENABS.

Enllaços:

– Semifinal: https://www.youtube.com/watch?v=G35hEsNhW40

– Final https://www.youtube.com/watch?v=s8d3uWHGYBM

Molta sort a tots els equips catalans!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?