CBS GAVÀ

3a Jornada a Montpellier: 2 derrotes i tercers del Torneig

3a Jornada a Montpellier: 2 derrotes i tercers del Torneig

Dos partits sense gaire aportació per part de l’ofensiva catalana.

Primer partit: Catalunya 2-4 Pole France Rouen

Bon resultat en el primer partit de la jornada contra Pole France Rouen per 4-2, tot i la derrota els catalans han tingut oportunitats diverses per apropar-se al marcador. El bateig una vegada més no ha estat a l’altura. Els llançadors Paez, Hernandez i Martinez han treballat be pero sense sort, els errors i la poca ofensiva clau per la derrota, tan sols dos solitaris hits de Aitor Hernandez i Yoridan Martinez.

Segon partit: Pole Montpellier 7-1 Catalunya
La mateixa dinàmica del primer partit amb poc encert dels batejadors, conectant nomes tres hits i deixant molts jugadors en base. L’obertura a la goma ha anat a carrec d’Eric Izquierdo, el jove llançador no ha estat de sort tot i obrir amb molta decisió. Alba i Martinez han estat els relleus i tampoc han pogut fer front davant els 10 hits dels locals. Amb aquest partit ha finalitzat el torneig i Catalunya tercera.
Han estat tres intensos dies amb sis partits de qualitat i bons moments de beisbol, caldrà treballar el grup de cara a properes convocatòries per poder mostrar un millor nivell i optar a estar entre els millors d’Europa. Físicament tots els equips tenien més rodatge i això s’ha demostrat, tot i això cap lesionat. Caldrà millorar molt en el bateig, sobretot pel que fa a aprendre a fer-ho amb fusta que ha estat clau per la novena catalana.
La conclusió i valoració es molt positiva, la part mental dels jugadors i l’aportació del cos tècnic liderat per Candelario Diaz i secundat per Frank Salas i Jose Romero.

Des d’aquest escrit volem felicitar a tots els jugadors per l’esforç d’aquests quatre dies i els aficionats que ens han acompanyat, a més de tots els seguidors online que ens han transmés els seus missatges de suport.

20120304-185259.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?