CBS GAVÀ

4 catalans a Regensburg a jugar el MLB Fall Tournament

4 catalans a Regensburg a jugar el MLB Fall Tournament

angel_i_roibertEls jugadors catalans Roibert Decena (outfield), Ángel Aguado (infield) i Eloi Puigferrer (1a base i receptor), del CB Barcelona, i Alejandro Martín (llançador) del CBS Sant Boi, participaran del proper 28 de Setembre al 3 d’Octubre al MLB Fall Tournament, a la ciutat alemanya de Regensburg.

En aquest torneig participaran els cent millors jugadors d’Europa, provinents dels països següents: Àustria, República Checa, Israel, Rússia, Croàcia, Suècia, Lituània, França, Holanda, Itàlia, Alemanya i Espanya.

alejandroEl torneig estarà dividit en quatre equips, entre els quals els tres jugadors del CB Barcelona participaran a un equip, on el roster estarà format per italians i un lituà. Per altre banda, el jugador del CBS Sant Boi, Alejandro Martín jugarà amb un altre equip format per alemanys i dos altres jugadors espanyols.eloi2

Durant aquests sis dies es jugaran un total de vuit partits, que seran de gran ajut perquè els quatre catalans agafin una gran experiència, i gaudeixin del millor beisbol europeu de la seva categoria.

Moltes felicitats a tots quatre!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?