CBS GAVÀ

5 equips catalans al Campionat d’ Espanya Aleví

5 equips catalans al Campionat d’ Espanya Aleví

Els propers 9, 10, 11 i 12 d’ Octubre es celebrarà el Campionat d’ Espanya Aleví a València. On disset equips participaran al campionat de la categoria més petita, entre aquest cincs catalans, el CBS Gavà, el CB Viladecans, el CB Barcelona, el CBS Sant Boi i el CBS Sant Boi Promeses.

Aquesta competició està formada per quatre grups, tres grups de quatre equips i un grup de cinc. On passaran els dos primers de cada grup i llavors ja començarà la fase final, on es jugaran quarts de final, semifinal i la gran final. Cal destacar també que en aquest campionat es juga amb màquina de llançar, i ni els jugadors ni els entrenadors son els encarregats de llançar als batejadors.CQx4fLoW8AAEK5E

Els catalans estan dividits de la següent forma, el CBS Gavà , un equip format per jugadors molt joves i per molts d’ells serà el primer Campionat d’ Espanya, dirigits per Hyneko Vázquez, s’enfrentarà a la fase de grups als equips de CBS Capitalinos de Gran Canaria, Astros (Valencia) i CAD Irabia Bravos (Pamplona).

El CB Viladecans, equip que l’any passat va quedar en 2a posició, conta amb jugadors més experimentats en aquesta competició , dirigits per Adrià Alcaide i Carla Segura. On es trobaran a la fase de grups amb l’equip organitzador CBS Antorcha (València), Estrellas Negra (Murcia), Escuela Municipal de Madrid i el CBS Sant Boi Promeses.

Per altra banda, el CB Barcelona, 3r classificat al Campionat de l’ any passat, on el manager de l’ equip Pedro Bonilla conta amb jugadors que han participat varies vegades ja en aquesta competició, jugarà la fase de grups contra CB Miralbueno (Saragossa), Gatos de Madrid i CBS Antorcha White (València).

Per últim, el CBS Sant Boi, que contarà amb dos equips participants, un d’ells el CBS Sant Boi Promeses, els jugadors i les jugadores més joves i amb menys experiència del club, dirigits per Dani Matías i Adrián Gómez, i jugaran al mateix grup que el CB Viladecans. En canvi l’ equip CBS Sant Boi, tots els jugadors que formen aquest equip son uns veterans d’aquesta competició, on molts d’ ells l’ any passat van quedar campions, dirigits per Ángel Muñoz i Juan Rodríguez, s’ enfrontaran en aquesta primera fase a CAD Irabia Chester (Pamplona), Spiaggia Gandia BC i Navegantes de Almeria.

Sens dubte serà un gran campionat on es podrà veure els més joves del beisbol, jugant a un gran nivell com porten ja anys demostrant. La final serà dilluns 12 d’ Octubre a les 13 hores.

Molta sort a tots!!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?