CBS GAVÀ

Segon títol pel CBS Sant Boi, després de guanyar el Sub-12

La categoria més petita amb classificació final que es disputa al Campionat de Catalunya, la de Sub-12, finalment ha acabat a Sant Boi. Després d’una competició liderada des d’un inici per l’equi dirigit per Joaquin “Kuki” Carrillo, que no ha conegut la derrota en tot el Campionat. El CBS Sant Boi Ramonets s’han imposat a un fort rival, el CB Vialdecans, que ha oposat resistència. En una lliga on hi ha hagut un total de 6 equips: CBS Sant Boi Ramonets, CB Viladecans, CBS Sant Boi Pitus, CBS Hèrcules L’H, CB Barcelona i CBS Gavà, els Ramonets han aconseguit el primer títol en l’apartat de beisbol per al CBS Sant Boi.

Ja a la temporada regular, els Ramonets van erigir-se com l’equip més fort de la lliga. Per darrere seu, però, també el seguien el CB Viladecans i CBS Gavà, que discutien la segona posición amb 6 victories i 4 derrotes. A l’acabar la temporada regular, el CBS Sant Boi Ramonets van firmar un rècord de10 victòries i cap derrota, per tant així classificava per la final del Campionat. El seu rival, en aquesta final, sortira dels partits d’encreuaments. En la lluita per l’accés a la final, el Barcelona va enfrontar-se al Gavà, qui va ser vençut 10 a 4 pels barcelonins, tot i quedar millor classifcat a la fase regular; mentre que el Viladecans va competir contra els Pitus, que van caure derrotats per 11-1. A la semifinal, el Barcelona va trobar-se amb el Viladecans, i, on l’equip del Baix Llobregat va passar a la final, amb el marcador de 12-4.

La final tenia lloc aquest dissabte passat, a les 11:00 al camp municipal de Softbol de Sant Boi de Llobregat, on davant d’unes grades plenes, les dues joves novenes fan oferir un gran espectacle, i aquest va finalitzar amb el resultat de 6 a 4 a favor dels santboians.

Amb aquest títol, el CBS Sant Boi és manté com a clar líder de la categoría, amb el 6è títol consecutiu i 8 dels últims 9 disputats.