CBS GAVÀ

A la Final! Catalunya repeteix final Little League Polonia

A la Final! Catalunya repeteix final Little League Polonia

La Selecció Catalana Little League d’Óscar Román ho ha tornat a fer,11694957_10207450195003175_817307426625185729_n arribar a la final i per la porta gran, el format d’aquest any ha fet que Catalunya hagi hagut de passar per molts partits i lluitar amb el millors per arribar a la desitjada final.

Avui han guanyat 5 a 2 a la sempre temible Reggio Emilia d’Itàlia, amb un gran partit de Marc Civit que l’ha llançat sencer i Rafa Blanca que ha tornat a treure homerun amb dos corredors a base per trencar el partit.

Demà, l’equip jugarà a les 10h contra la desconeguda Uganda, el representant africà que ha arribat a aquesta final amb un equip molt fort i desprès de desfer-se tots els equips amb més nivell. En el cas de guanyar haurà de tornar a jugar un últim partit a les 13h amb el mateix equip africà. Un format desconegut però que fins ara no ha estat un obstacle pels nostres.

El partit es podrà seguir per USTREAM

Des d’aquest escrit volem felicitar a tots els integrants de l’equip que està mostrant un nivell impresionant deixant fora equips importants de països amb molta tradició com son Alemanya, Anglaterra, Txequia i Italia. Ara tocarà lluitar amb els d’Uganda per saber qui viatja a les World Series de Pennsylvania representant Europa/Africa.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?