CBS GAVÀ

Activitats 90 Aniversari FCBS

Activitats 90 Aniversari FCBS

51293402_2256503211234625_6136116533371338752_nDes de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol ens complau informar-vos de l’organització de diversos actes i activitats esportives del “90 aniversari de la Federació”, en aquest últim trimestre de l’any i que finalitzarà a la propera Gala prevista pel mes de gener.

 

INAUGURACIÓ DEL CAMP DE SOFTBOL DE MONJTUIC (BARCELONA)

La selecció catalana absoluta de softbol femení, disputarà un partit inaugural davant la Universitat americana de Notre Dame, equip que participa la Divisió 1 NCAA. Aquest partit serà el proper divendres 25 d’octubre a les 19:30. Prèviament es duran a terme algunes accions de protocol i homenatge a persones vinculades al softbol femení de Catalunya.

Dates i horaris importants de l’acte:

– Divendres 4 d’Octubre
o Llistat Selecció Catalana Absoluta Softbol Femení

– Divendres 25 d’Octubre
o A les 17:30 hores – Clínic de Softbol impartit per les tècniques i jugadores de l’equip Notre Dame, per totes les jugadores de les categories Sub-16 i Open Softbol i els tècnics

i ajudants dels clubs.
o A les 19:30 hores – Llançament d’honor de les institucions i partit inaugural entre la Selecció Catalana Absoluta de Softbol Femení i la Universitat de Notre Dame.

 

EUROPEAN SOFTBALL MASTERS (Majors de 35 anys)

La ESF, RFEBS i FCBS coorganitzen el “I European Masters Cup” campionat d’Europa destinat als homes i dones majors de 35 anys. On hi haurà la participació de 8 equips el grup masculí i de 7 equips en el grup femení, clubs, regions i equips nacionals representaran els països d’ Holanda, Dinamarca, Itàlia, República Txeca, Israel i Espanya.

Aquesta competició, es disputarà dels propers 30 d’octubre al 2 de novembre, al camps de Softbol municipal de Sant Boi i a les instal·lacions de Can Torelló (Gavà).
La Federació Catalana ha inscrit un equip masculí, que estarà conformat per jugadors amb llicència i majors de 35 anys:

CIR. TEC.: 37/19 Reg Sortida: 44.19 REF.: Activitats 90 Aniversari

Dates i horaris importants de l’acte:

– Dilluns 7 d’Octubre
o Llistat Selecció Catalana Masters

– 30 d’octubre al 2 de novembre

o Torneig.

 

FINALS COPA CATALUNYA 2019

Les finals d’enguany, en totes les seves categories, es disputaran al Camp de Beisbol i Softbol de Montjuic i seran organitzades per la Federació els propers 9 i 10 de novembre.

 

TORNEIG 90 ANIVERSARI DE LA FEDERACIÓ

La Federació organitzarà el torneig per a seleccions territorials absolutes els propers 23 i 24 de novembre al Camp de Beisbol i Softbol de Montjuic.

Dates i horaris importants del torneig:

– Divendres 25 d’Octubre
o Llistats Seleccions Catalanes Absolutes Beisbol i Softbol Femení

– Divendres 8 de Novembre
o Sorteig del calendari del Torneig del 90 Aniversari

– Dissabte 23 i diumenge 24 de Novembre

o Torneig

 

PARTIT SOFTBOL FEMENÍ ABSOLUT: Selecció Catalana vs University of Maine (USA)

Partit de la Selecció Catalana Absoluta amb la Universitat americana de primer nivell NCAA1 que es disputarà el dissabte dia 30 de novembre a les 12h al Camp de Softbol de Montjuic.

 

Circular_Tècnica_37.19_Activitats_90_AniversariTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?