CBS GAVÀ

Activitats de Promoció dels Clubs

Activitats de Promoció dels Clubs

L’any 2013 ha començat amb una forta aposta per parts dels clubs catalans que compten amb el suport de la Federació Catalana en les activitats de promoció a les escoles i jornades socials.

Túnel amb el CB Barcelona / CEEBEl CB Barcelona amb la col·laboració del Consell Esportiu Escolar de Barcelona van coorganitzar dues jornades una el dia 1 de desembre i l’altre el 3 i 4 de gener, ambdues van comptar amb el Túnel de Bateig inflable i per on hi van passar més de 200 nens i nenes. Veure notícia web CB Barcelona.

El CBS Sant Boi, va organitzar el 1r Torneig Interescolar amb la presència al camp de beisbol del club de més de 130 alumnes de les escoles CEIP Parellada, CEIP Can Masallera i CEIP Josep Mª Ciurana. Veure notícia a web CBS Sant Boi

Ara es el torn del CBS Gavà, que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels ha sol·licitat pels propers dissabtes 26 de gener i 2 de ferbrer el túnel de bateig per dues activitats de promoció.

Properament informarem amb més detall d’altres activitats que duen a terme els Clubs de Viladecans, Projecte, Vic i Manresa.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?