CBS GAVÀ

Actuacions de millora al camp de beisbol de Manresa, que tindrà gespa natural

L’Ajuntament de Manresa continua fent millores a les instal·lacions a la zona esportiva del Congost i, concretament, ha fet un pas important per donar resposta a una de les velles reivindicacions del Beisbol Club Manresa: tenir gespa natural al camp de joc així com condicionar el seu entorn.
L’actuació de regidoria d’Esports, amb un pressupost total de 18.156,25 euros, ha inclòs el procés d’hidrosembra tant del paviment de sauló de la zona de joc com als talussos de l’exterior del camp, l’aportació de terra batuda a la zona del quadre interior i la contractació d’un servei de preparació i adequació del terreny de joc amb un tècnic especialista.

Els treballs d’hidrosembra han finalitzat ja, ara caldrà esperar unes setmanes més fins que la gespa arrel, s’han repartit per la zona de l’Outfield.
Amb aquesta primera millora s’aconsegueix el doble objectiu de canviar el paviment de joc de sauló per un de gespa, concretament grama, que és un tipus de gespa més resistent i que requereix menys manteniment, i, alhora, evitar els xaragalls al talús que provoca l’aigua de pluja.

La segona actuació que consisteix en l’aportació de terra batuda, al infield del terreny de joc, i es millorarà la zona del passadís que uneix les tres bases i el Home Plate, dotant així al camp de l’aspecte característic de diamant dels terrenys de joc de beisbol.
Per últim, les actuacions també preveuen el contracte de les tasques especialitzades de preparació del terreny de joc per a la pràctica del beisbol i el softbol com són la reconstrucció del monticle, el home, les bases, el calaix de batar, les línies de foul ball, els cercles d’escalfament, calaixos de coaches de 1a i 3a, més altres manteniments propis del terreny de joc abans dels entrenaments i partits que acull l’equipament.
Aquestes millores, juntament amb les banquetes que es van estrenar el febrer del 2019, completaran les instal·lacions del camp de beisbol del Congost que es va inaugurar el març del 2017 on juga i entrena el Beisbol Club Manresa, fundat el 1992 i afiliat a la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, que participa en diferents competicions catalanes.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?