CBS GAVÀ

Actualitat dels Campionats de Catalunya de Beisbol i Softbol

Actualitat dels Campionats de Catalunya de Beisbol i Softbol

BEISBOL

Sènior 1ª Divisió (Grup Nord Est Liga Nacional)

El CBS Barcino líder en solitari i assegurant jugar les semifinals amb el quart classificat, que encara no té un clar candidat. L’Hèrcules L’Hospitalet s’assegura la segona plaça i entre els Drac’s de Manresa, el CBS Gavà, el CB Viladecans i el CB Barcelona es jugaran les dues places que donen accés a la fase final. El Campió del Campionat de Catalunya serà el representant català a la Fase Final de la Lliga Nacional 1ª Divisió a Valencia.

Sènior 2ª Divisió

El CBS Hèrcules L’H segueix al capdavant de la competició per davant els Vic Bat i el CB Barcelona.

Sub-18 Beisbol

El CB Viladecans segueix líder, però els últims resultats no deixen veure un clar candidat a accedir directe als playoff.

Sub-16 Beisbol

El Barcelona Vermell i el CB Viladecans lideren la categoria, que en les últimes setmanes ha patit resultats de que igualen als equips de la parta alta de taula, amb el Sant Boi com a tercer equip a un sol partit.

Sub-14 Beisbol

El proper 3 de juny comença la segona i interessant segona fase. El CB Barcelona Vermell es l’equip a batre en tant que compta tots els partits en victòries, els segueixen els Santboians i el CBS Hèrcules L’H, està sent una Lliga molt oberta i interessant.

Sub-12 Beisbol

El CBS Sant Boi Ramonets segueix líder i continuen darrera el Barcelona i el Viladecans a una i dues victòries respectivament. El Barcelona viatjarà com a únic representant aquest any al Campionat d’Espanya que es disputarà aquest proper cap de setmana a terres asturianes.

Sub-10 Beisbol

El CBS Gavà líder indiscutible de la categoria més petita i el segueixen de lluny el CBS Hèrcules L’H i el CB Viladecans. Aquesta categoria està sent tot un èxit pels més petits

Beeball

Quatre jornades a Gava, Manresa, L’Hospitalet i Sant Boi, aquest última en el context del a Festa Major de la ciutat i realitzada fora de les instal·lacions, concretament a l’espai de La Muntanyeta amb els més petits menors de 8 anys i amb equips dels Clubs Gavà, Viladecans, Sant Boi, Hèrcules, Manresa i Vic.

 

SOFTBOL

 

Open

L’equip del CBS Sant Boi segueix invicte, la segueixen de lluny les viladecanenques. Gran nivell participatiu i augment d’equips en una temporada molt moguda i una categoria recuperada per l’esport femení.

Sub-16

Categoria dominada pels dos equips del CBS Sant Boi que seueixen el seu duel particular de la cantera santboiana. El 17 de juny serà la jornada decisiva per veure qui passa als playoff finals.

Slowpitch

L’Hèrcules Black i els Chuchos de Viladecans comparteixen liderat amb 7 victòries i 1 derrota. Desprès del 4rt Torneig Masters Slowpitch en que van participar la majoria dels equips de la Lliga, el proper 4 de juny tornen a escena al Campionat de Catalunya.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?