CBS GAVÀ

Algodoneros de Guasave, equip professional de Mèxic, visitarà Catalunya aquest 2021

Algodoneros de Guasave va presentar el passat 17 de febrer la Barcelona Baseball Cup, un gran esdeveniment que es celebrarà a catalunya, del 26 de setembre al 3 d’octubre, de l’any en curs, i en el qual l’equip de Guasave es convertirà en el primer equip professional mexicà a jugar a Europa.

Per saber la magnitud del que significa, en el 2019 dos conjunts professionals, com els Red Sox de Boston i els Yankees de Nova York, van jugar a Londres, així que la repercussió dels Algodoneros serà de gran transcendència per al beisbol mexicà i de la Lliga ARCO Mexicana del Pacífic.

 

Dimecres 17, en una roda de premsa virtual, directius dels Algodoneros i executius de l’esdeveniment, van donar davant la premsa, els detalls d’aquest esdeveniment, que es buscarà fer-ho anualment.

El combinat dels Algodoneros prendrà part en aquest torneig, en el qual participaran equips de categoria, com a complement de la pretemporada que tindrà de cara a la campanya 2021-2022 de la Lliga ARCO Mexicana del Pacífic.

En la conferència via Zoom, van ser presents Jordi Valles Mestres, President de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol; Rafael Llames Cabrera, CEO Barcelona Baseball Cup i Miguel Pazcabrales, Managing Director Base Internacional SA. Així com Luis Fernando García, Director General dels Algodoneros de Guasave i Alejandro Ahumada, Gerent Esportiu de l’organització guasavense.

En el seu discurs, cada directiu va expressar els seus punts de vista sobre el que serà aquest esdeveniment, pel qual s’està treballant fort perquè Algodoneros tingui rivals de nivell.

Jordi Vallès, va explicar que un factor important d’aquest esdeveniment, és que l’impacte que causarà serà majúscul, ja que hi ha molta població llatina a la qual agrada el beisbol i que el nostre esport cada vegada es més popular, per tant s’esdevé una oportunitat única i històrica.

El torneig es jugarà en tres seus, l’estadi Carlos Pérez de Rozas, el qual es situa a un costat de l’Estadi Lluís Companys, en el barri de Montjuïc. L’estadi olimpic de Viladecans, i l’Antonio Hervás de Sant Boi.

S’espera que Algodoneros jugui contra combinats europeus i s’està tractant de contactar a un equip d’Àsia, principalment de la lliga japonesa o coreana.

La responsabilitat social serà vital en aquesta gira, raó per la qual el cos tècnic de Algodoneros, donarà clíniques per a nens i joves, així com per als “coachs” d’equips locals.

Més informació

Página web Algodoneros de Guasave: https://www.losalgodoneros.mx/Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?