CBS GAVÀ

American Sports Day a l’Escola Gresol

American Sports Day a l’Escola Gresol

El proper dissabte 4 de maig col·laborarem amb la celebració de la 1a Jornada esportiva nord-americana a la Gresol International-American School.

 

Serà un matí ple d’esports americans, que començarà a partir de les 9.00 fins les 14.30 hores i estarà ple d’activitats on els joves jugadors de la categoria Sub-10 seran presents.

 

Les activitats que es faran en aquest dia son:

– BASEBALL – Els nostres 6 equips de beisbol participaran en una sèrie de partits amb amistosos amb els dos equips de beisbol de l’escola. Els equips federats seran: CB Viladecans, CB Gavà, BC Manresa Drac, CBS Hércules L’H, CBS St. Boi Anacletos, CBS St. Boi Patufets .

– TWIRLING També comptarem amb la presència de membres de la Federació Catalana de Twirling que ens delectaran amb les seves habilitats i malabarismes.

– BÀSQUET 3 x 3 tornejos … per a tots! Coincidències entre els equips GIAS i l’Escola Sagrada Família de Sabadell i l’escola Pere Viver de Terrassa. A més, els jugadors amb un nivell elevat de fons nacional i internacional de la secció de bàsquet de l’equip del FC Barcelona ens mostraran algun truc per millorar les nostres habilitats en aquest esport.

 

També us recordem que, aprofitant un dia ple d’esports, emocions i salut, l’escola continua amb les campanyes de solidaritat i treballant perquè la nostra “petita” acció sigui significativa cada dia. Al llarg del dia, podem fer contribucions per col·laborar en la investigació del Càncer d’Infància a través de l’Hospital de Sant Joan de Déu i el MUA Solidari i, a més, gràcies al Banc de Sang i de Teixits de Barcelona i a la magnífica campanya de sensibilització realitzada per estudiants de l’escola. pots participar al Blood Drive … hem de batre rècords!

 

I per acabar el dia i recuperar la nostra força, hi hauran hamburgueses i hot dogs al forn amb productes frescos.

 

Vine i gaudeix!

 

Programa d’activitats

 

Gresol International-American School

Direcció: Ctra. Sabadell a, Ctra. Matadepera, km. 6, 08227 Terrassa, Barcelona

imagesTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?