CBS GAVÀ

Andres, Roser i Lluís als Estats Units

Andres, Roser i Lluís als Estats Units

Els tres catalans, continuen amb la seva particular aventura als Estats Units, cadascún està tenint un rol diferents i sembla que mica en mica han anat participant en les lligues regionals dels diferents estats.

Andrés Gimeno (Trojans)

El Llançador esquerrà procedent del FC Barcelona ha estat participant en un total de 13 partits, amb una ERA no gaire bona de 6,29 d’un total de 24 innings, es el tercer relleu de l’equip i s’ha anotat 3 guanyats i un perdut. Andrés es aquest any una dels joves amb major projecció i participació de l’equip i s’espera d’ell que el proper 2012 renovi amb el Colby Cominity College.

Roser Jonás (Rams Varsity)

La jugadora catalana està experimentant la seva primera etapa als Estats Units amb l’equip Rams Varsity, procedent del Club Projecte en aquests moments la seva participació a l’equip es molt notable actuant de Primera Base i com a 5è Bat de l’equip. En aquests moments està situada com a la millor batejadora amb 526 d’average, inclosos 8 dobles, 9 triples i 2 home runs.

Lluís Bedia (Warriors)

El jove jugador català milita a l’equip del Righetti Warriors. En el seu primer any l’ex jugador blaugrana tan sols ha pogut apareixer en 6 partits, amb un averatge de 294.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?