CBS GAVÀ

Arranca el Campionat de Catalunya 2016

Arranca el Campionat de Catalunya 2016

Aquest passat cap de setmana va arrancar el Campionat de Catalunya en gairebé totes les categories. En aquest 2016 cal destacar la creació de dues noves categories.

Per començar, trobem la categoria Sub-9, de nova creació, en la que els equips participants, el CBS Gavà, el CB Viladecans, el CB Barcelona, el CBS Hèrcules l’H, el CBS Barcino i tres equips del CBS Sant Boi, disputaran cada setmana una sèrie de partits de Beeball, a tots els estadis de beisbol de Catalunya. Totes aquestes jornades seran per concentració, i on trobarem al voltant de 50 participants. El beeball serà el mode d’ inicia als joves jugadors/es al món del beisbol i del softbol.

Seguidament, trobem la categoria Sub-11, amb la participació d’ un total de 7 equips, els Drac’s Manresa-Vic, el CBS Gavà, el CB Viladecans, dos equips del CBS Sant Boi i dos equips del CB Barcelona. Destacar que aquesta categoria es jugaran tots els partits amb llançador, i amb pilota tova.

12809533_10208040819365625_354778548606814253_nA continuació, arriba la categoria Sub-12, amb 6 participants, el CBS Gavà, els Drac’s Manresa-Vic, el CB Viladecans, el CBS Hèrcules l’H, el CB Barcelona i el CBS Sant Boi. Aquesta serà la categoria on es jugarà amb les mateixes mesures i mateix reglament que la Little League.

Com a nova creació trobem la categoria Sub-14, amb 4 participants, el CBS Hèrcules l’H, el Projecte S. Gavanenc, el CB Barcelona i el CBS Sant Boi. On els jugadors de 13 i 14 anys, jugaran encara a una distància de 24,38 m. entre bases, no encara la mateixa que el camp gran de beisbol, i així servirà per una petita adaptació per arribar a jugar a les dimensions grans del camp de beisbol.

A continuació trobaríem la categoria Sub-16 i després la Sub-18, totes dues conten amb 4 participants. En Sub-16 trobem al CB Viladecans, al CB Barcelona i dos equips del CBS Sant Boi. En Sub18 participen el CBS Gavà, el CB Viladecans, el CB Barcelona i el CBS Sant Boi. Totes dues categories son en les que els jugadors creixen jugant amb la finalitat de poder arribar al primer equip del seu club.

En categoria sènior, trobem el Sènior DH, que aquest setmana vinent ja arriba al seu final, on cada equip participant a la Liga Nacional de Beisbol DH, han pogut jugar 4 partits de preparació. Els participants han estat el CB Viladecans, el CB Barcelona i el CBS Sant Boi.

Per altra banda, tenim el Sènior 1ª Divisió, amb 5 participants, el CBS Barcino, el CBS Gavà, el CB Barcelona, el CB Viladecans i el CBS Hèrcules l’H. On el guanyador podrà participar al Campionat d’ Espanya de Sènior 1ª, per lluitar per pujar a la Liga Nacional de DH de Beisbol.

En la modalitat de Softbol, trobem 3 categories aquest any. Les cadets, la categoria Open i la Sènior Softbol DH. En la categoria Cadet, trobem 5 participants, el CBS Hèrcules l’H, el Projecte S. Gavanenc, el CB Viladecans i dos equips dels CBS Sant Boi.

En la categoria Open, que contem amb la participació del CBS Hèrcules l’ H, el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, On podran jugar totes les jugadores juvenils i les joves jugadores sèniors.

Finalment, les Sènior DH, Campionat que ja ha finalitzat amb el triomf del CBS Sant Boi, davant del CBS Barcino, CB Viladecans i Projecte S. Gavanenc.

Com a última novetat, trobem el 3r Masters Slow Pitch, com a Campionat de Catalunya de Slowpitch, amb la participació dels pares, mares, delegats, exjugadors, … On un cop mensualment es jugaran un a sèrie de partits entre el CBS Gavà, el CB Barcelona, el CBS Sant Boi i el CB Viladecans.

Amb tot això aquest any la Federació Catalana de Beisbol i Softbol contarà amb el total de 12 categories, i un total de 56 equips.

Molta sort a tots!

logo_bossa_fcbsTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?