CBS GAVÀ

Arranquen les Academies de Beisbol a Catalunya

Arranquen les Academies de Beisbol a Catalunya

 foto 11Els passats 23 al 26 de gener va arrancar un nou programa de tecnificació amb dues Academies de Beisbol i que van treballar en el primer Mini Camp a les instal·lacions de Sant Boi. En aquesta ocasió, es va poder comptar amb el luxe de tres tècnics de l’Staff de la Federació Espanyola. Mazzotti que actualment es el manager de la Selecció Espanyola va ser el coordinador dels entrenaments, Duarte el tècnic especialista en llançadors i Pérez Jr. el coach de infield. A més la FCBS va comptar amb dos representants, Riera i Martínez van col·laborar en tots els entrenaments i van poder observar la millora dels jugadors.

El grup de la Catalunya Baseball Academy (CBA), jugadors de 15 a 19 anys van tenir quatre sessions i van treballar individualment per posicions defensives amb cadascun dels tècnics especialistes. El treball físic amb nous exercicis, els drills dels receptros i llançadors i el treball de bateig de pretemporada van ser els punts amb més émfasi durant les sessions.

foto 3

El grup de la Catalunya Baseball Rookie Academy (CBRA) amb jugadors de 14 i 15 anys van tenir un primer contacte amb l’staff d’aquest Mini Camp, en properes ocasions aquests jugadors tindran més oportunitats per anar agafant nivell i demostrar que el proper 2015 i 2016 poden passar a ser membres de la CBA.

Veure notícia a la Web de la RFEBSTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?