CBS GAVÀ

Arriba el Ct. d’Espanya Sub-13 i Sub-15 de Seleccions Autonòmiques

Arriba el Ct. d’Espanya Sub-13 i Sub-15 de Seleccions Autonòmiques

Les seleccions Little i Senior League de Catalunya , participaran a l’estatal Sub-13 i Sub-15, respectivament, que es disputa des de demà i fins diumenge a Viladecans i Gavà. Aquests campionats seran classificatoris pel Campionat d’Europa-Àfrica.

Catalunya es presenta amb el cartell de favorita, en la categoria Sub-13 desprès de vèncer en els últims cinc anys en aquesta, per tant, té la oportunitat de repetir la seva participació a Kutno (Polònia) i defendre el seu títol de campiona d’Europa-Àfrica del passat any 2018, on la selecció va participar a les World Series a Williamsport, per fer-ho disputarà la primera fase de grups davant la Comunitat de Madrid i la Comunitat Foral de Navarr, en l’altre grup es troben la Comunitat Valenciana, el Principat d’Astúries i Aragó.

Per la seva part la selecció Junior League, participarà per primer cop en el Campionat d’Espanya, on l’any passat la Selecció de la Comunitat Valenciana va ser la vencedora d’aquest, enquadrats en la mateixa distribució de grups, i les mateixes seleccions participants.

 

Molta sort a tots/es!

 

Link resultats i classificació Sub-13

Link resultats, estadístiques i classificació Sub-15Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?