CBS GAVÀ

Atletico San Sebastían Campió Cadet de Softbol

Atletico San Sebastían Campió Cadet de Softbol

Aquest cap de setmana l’equip vasc de l’Atletico San Sebastian s’ha proclamat campió estatal de Softbol Cadet a la ciutat de Rivas (Madrid). L’equip vasc va arribar a la final on es va trobar al defensor del titol l’equip del Viladecans que tot i mostrar un bon nivell durant tot el campionat, no va poder fer res davant la bateria vasca que a la primera entrada ja es va desmarcar amb un bateig sòlid i amb molt poder i que va desmarcar-se al marcador fins arribar al 8-1 final insalvable per les catalanes.

El Viladecans va finalitzar segon amb 4 guanyats i 1 perdut, va desfer-se amb facilitat a la fase grup de Sant Boi i Dridma, va vèncer a les vasques desprès de ramuntar en el que possiblement va ser el millor partit del torneig per un ajustat 4 a 3, el creuament amb l’altre equip català el Projecte es va resoldre per 7 a 0. Destacar la defensa de l’equip que en conjunt va ser la millor del campionat, amb nomès 7 errors, també les llançadores que en conjunt van acabar segones del campionat amb 3.36ERA per darrera de les campiones vasques i en bateig van acabar terceres amb 202 avg.

L’equip Projecte de Gavà amb 2 guanyats i 3 perduts va acabar en una meritòria quarta posició i va mostrar les seves millors armes desprès de superar en la primera fase a OBB i Fènix, aquest últim patint fins l’últim out i classificant per la semifinal contra el Viladecans. Destacar en el conjunt l’estadísatica de 212 d’average en bateig que les va classificar en segona posició en aquest apartat. En el tercer i quart lloc, el Cambre gallec va superar a les catalanes.

Les santboianes, amb 2 guanyats i 2 perduts van aconseguir la cinquena plaça i tot i no cuallar la seva millor actuació van estar emparellades al grup del Viladecans i Atletico i això no les va permetre seguir endavant tot i acabar el campionat amb dues victòries importants davant Dridma i Fenix. En general l’equip va fer una bona tasca en defensa, terceres del campionat en aquest apartat, però va trobar a faltar el bateig.

Els premis individuals, van anar a parar a noies de l’Atletico San Sebastian: Champion Pitcher: Estibaliz Alvarez, Champion Bat: Irati Barandiaran i MVP: Maria Caicoya.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?