CBS GAVÀ

Atletico San Sebastían Campió Cadet de Softbol

Aquest cap de setmana l’equip vasc de l’Atletico San Sebastian s’ha proclamat campió estatal de Softbol Cadet a la ciutat de Rivas (Madrid). L’equip vasc va arribar a la final on es va trobar al defensor del titol l’equip del Viladecans que tot i mostrar un bon nivell durant tot el campionat, no va poder fer res davant la bateria vasca que a la primera entrada ja es va desmarcar amb un bateig sòlid i amb molt poder i que va desmarcar-se al marcador fins arribar al 8-1 final insalvable per les catalanes.

El Viladecans va finalitzar segon amb 4 guanyats i 1 perdut, va desfer-se amb facilitat a la fase grup de Sant Boi i Dridma, va vèncer a les vasques desprès de ramuntar en el que possiblement va ser el millor partit del torneig per un ajustat 4 a 3, el creuament amb l’altre equip català el Projecte es va resoldre per 7 a 0. Destacar la defensa de l’equip que en conjunt va ser la millor del campionat, amb nomès 7 errors, també les llançadores que en conjunt van acabar segones del campionat amb 3.36ERA per darrera de les campiones vasques i en bateig van acabar terceres amb 202 avg.

L’equip Projecte de Gavà amb 2 guanyats i 3 perduts va acabar en una meritòria quarta posició i va mostrar les seves millors armes desprès de superar en la primera fase a OBB i Fènix, aquest últim patint fins l’últim out i classificant per la semifinal contra el Viladecans. Destacar en el conjunt l’estadísatica de 212 d’average en bateig que les va classificar en segona posició en aquest apartat. En el tercer i quart lloc, el Cambre gallec va superar a les catalanes.

Les santboianes, amb 2 guanyats i 2 perduts van aconseguir la cinquena plaça i tot i no cuallar la seva millor actuació van estar emparellades al grup del Viladecans i Atletico i això no les va permetre seguir endavant tot i acabar el campionat amb dues victòries importants davant Dridma i Fenix. En general l’equip va fer una bona tasca en defensa, terceres del campionat en aquest apartat, però va trobar a faltar el bateig.

Els premis individuals, van anar a parar a noies de l’Atletico San Sebastian: Champion Pitcher: Estibaliz Alvarez, Champion Bat: Irati Barandiaran i MVP: Maria Caicoya.