CBS GAVÀ

Barcelona, amfitriona del III Torneig del Mediterrani

Barcelona, amfitriona del III Torneig del Mediterrani

Enguany, la Federació Catalana de Beisbol i Softbol organitza la tercera edició del Torneig del Mediterrani, campionat que tindrà lloc el primer cap de setmana d’Abril a la ciutat de Barcelona. El torneig, que va celebrar la seva primera edició l’any 2012, està enfocat a les categories de Sub-13 i Sub-15 de beisbol.

Aquest campionat comptarà amb un total de 16 enfrontaments entre el divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 d’Abril, tots ells celebrats als camps situats a la muntanya de Montjuïc, amb seu al Carlos Pérez de Rozas per als jugadors Sub-15 i al camp de Montjuïc 2 per als Sub-13. Aquest any, el Torneig del Mediterrani compta amb la participació de 4 equips per cada categoria. Pel que fa a la Sub-13, els dos combinats catalans (Catalunya Vermell i Catalunya Negre), s’enfrontaran al CBS Antorcha de València i a un equip alemany, el KMC Ambassadors LL Ramstein. A la categoria Sub-15, per la seva banda, competiran 3 equips catalans, el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el CB Barcelona, i un altre cop els Ambassadors, aquest cop en una categoria superior.

A més, a part de servir com a entrenament per als jugadors catalans, aquest torneig també servirà per determinar el llistat final de jugadors que formaran la Selecció Catalana que competirà al Campionat d’Espanya “Little League” que tindrà lloc a la ciutat de Viladecans aquest pròxim mes de Maig.

Amb 16 partits (8 per a cada categoria) repartits al llarg de tot el cap de setmana, el III Torneig del Mediterrani promet emocions i bon beisbol per part de les dues categories menors del beisbol català on, esperem, que els nostres jugadors facin un bon paper i lluitin per estar al capdamunt de la classificació.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?